CNC-Frezer

  Fulltime      MBO      Hengelo

Ga je voor precisie en wil je samen het onmogelijke mogelijk maken? Wil jij werken aan ultraprecisie producten in een hypermodern machinepark? Houd je van uitdagingen en heb je oog voor detail? Kies dan voor een baan als CNC-frezer bij NTS!

 

Je maakt het onmogelijke mogelijk

Als CNC-frezer ben je zelfstandig in staat om de machine te programmeren. Je kunt goed tekeningen en werkinstructies lezen en bepaalt zelf de opspanning, bevestiging en de controle van gereedschappen, producten en materialen. Je helpt bij het bepalen van de verspaningscondities en meet producten als ze gereed zijn. Je maakt prototypes en unieke producten en soms ook kleine series. Bij NTS is je werk altijd afwisselend. Als CNC-frezer kom je te werken in een modern machinepark in een prettige omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan de machine waarop je werkt. Je denkt mee in het proces en stelt verbeteringen voor. Je houdt niet van eenvoudig werk, maar zoekt uitdagingen in je werk. Je wil samen de schouders eronder zitten, maken wat anderen niet kunnen maken.

 

Je hebt het in je:

▷   Je hebt een mbo 3 of 4 werk- en denkniveau
▷   Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als CNC-frezer
▷   Je hebt oog voor detail en kunt zeer nauwkeurig werken
▷   Je bent zelfstandig en kunt goed tekeningen lezen
▷   Je hebt kennis van Fanuc
▷   Kennis van programmeren is een pré
▷   Je bent bereid om in een 2-ploegendienst te werken

Direct solliciteren

 

Je bent een teamplayer met oog voor detail

Je bent een ervaren CNC-frezer. Je bent ondernemend en ambitieus. Een echte teamplayer en zeer professioneel. Je vindt het een uitdaging om bij ieder product wat je maakt weer te voldoen aan de strenge eisen die dit precisiewerk van je vraagt. Je wil steeds beter en beter worden en samen met je collega’s de producten van NTS naar een hoger level brengen.

 

Bij NTS doen we het samen

Je komt te werken in een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Bij NTS staat samenwerking voorop. We hebben elkaar nodig om steeds beter en beter te worden. NTS kent een informele en collegiale ‘ons kent ons’-sfeer. Er is oog en oor voor elk individu. Onze drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we doen. Dat zoeken we uiteraard ook in jou!

 

Bij NTS start je meteen goed

We bieden je een jaarcontract en aansluitend een vaste baan, een markconform salaris en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (cao Metalektro).

 

Bij NTS Norma draait het om ultraprecisie

NTS Norma is onderdeel van de NTS Group. We zijn een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische en mechatronische modules met fabricage-eisen tot éénduizendste millimeter nauwkeurig. We opereren in aansprekende markten, zoals de semiconductor-, analytische en medische markt. We worden in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgen voor de rechtstreekse implementatie in industriële toepassingen.

 

Versnel je mee?

Klaar om het onmaakbare te maken? Stuur je cv en motivatie naar de afdeling HR via HR.Hengelo@nts-group.nl of reageer via onderstaande sollicitatieknop!

DIRECT SOLLICITEREN

Lees de verhalen