5-assig CNC-frezer

  Fulltime      MBO      Eindhoven

Ga je voor precisie en wil je samen het onmogelijke mogelijk maken? Wil jij werken aan ultraprecisie producten in een hypermodern machinepark? Houd je van uitdagingen en heb je oog voor detail? Kies dan voor een baan als 5-assig CNC-frezer bij NTS!

 

Je maakt het onmogelijke mogelijk

Als 5-assig CNC-frezer ben je verantwoordelijk voor het afstellen en bedienen van een CNC-freesmachine in een 24/7 productiecel (5-assige Hermle). Je hebt voldoende vakkennis om de juiste aanpak van diverse producten en materialen te bepalen. Je bent in staat om de juiste bewerkingsmethode te selecteren en een inschatting te maken van de bewerkingstijd. Je werkt nauwkeurig en wil graag in een team werken om tot de beste prestaties te komen. Als 5-assig CNC-frezer kom je te werken in een modern machinepark in een prettige omgeving. Je werkt voor toonaangevende klanten in verschillende markten, zoals Semicon, Health en Analytical. Je wil samen de schouders eronder zitten, maken wat anderen niet kunnen maken.

 

Je hebt het in je:

▷   Je bent een ervaren CNC-frezer met veel praktijkervaring
▷   Je bent zelfstandig
▷   Je werkt zeer nauwkeurig
▷   Je bent in staat om een product van prototype naar serie te brengen
▷   Kennis van CAD/CAM-programmeren (Hypermill) is een sterke pré (uiteraard zijn we bereid je op te leiden indien je nog geen ervaring hebt met Hypermill)

Direct solliciteren

 

 

Bij NTS doen we het samen

Je komt te werken in een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Bij NTS staat samenwerking voorop. We hebben elkaar nodig om steeds beter en beter te worden. NTS kent een informele en collegiale ‘ons kent ons’-sfeer. Er is oog en oor voor elk individu. Onze drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we doen. Dat zoeken we uiteraard ook in jou!

 

 

Bij NTS voel je je snel thuis

We zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in ons team. Door je te koppelen aan één van onze ervaren collega’s leer je ons bedrijf en je collega’s snel kennen. Je neemt de tijd om met je leidinggevende de verwachtingen door te spreken voor je nieuwe rol. Wat je doet, doe je natuurlijk goed. Het waarom en voor wie je het doet vinden we net zo belangrijk. Wij beantwoorden daarom graag al je vragen. Zo heb je onze manier van werken snel onder de knie. Voor je het weet maak je het onmogelijk mogelijk voor onze klanten.

 

Versnel je mee?

Klaar om het onmaakbare te maken? Solliciteer en stuur je cv en motivatie via onderstaande sollicitatieknop! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pepijn Holla, Senior Recruiter, +31 06 11422490.

DIRECT SOLLICITEREN

Lees de verhalen