Product Manager
NTS Norma

  Fulltime      Bachelor/Master     Hengelo

Zoek jij de verbinding om samen het onmogelijke mogelijk te maken? Kun je snel schakelen, houd je van dynamiek en ben je van nature een kartrekker? Ben je gedreven, enthousiast en gaat jouw hart sneller kloppen van hightech productontwikkeling? Kies dan voor een baan als Productmanager bij NTS  Norma in Hengelo.

 

Je maakt het onmogelijke mogelijk 

Als Productmanager ben je verantwoordelijk voor de performance van een product of productgroep. Van ‘release for volume’ tot en met het moment van uitfasering (EOL). Je leidt teams die verantwoordelijk zijn voor of werken aan een product of productgroep en rapporteert aan de commercieel manager. Je werkt samen met de klant en accountmanager en geeft input voor het accountplan, de technische roadmap en portfoliomanagement. Je vertegenwoordigt de stem van de klant en zorgt voor een win-winsituatie voor de klant én NTS. Je prioriteert en managet wensen en eisen en neemt beslissingen over het programma, businessmodellen, plan van aanpak, prioriteitenstelling in samenspraak met sales- en operationeel management. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het geïmplementeerde (lifecycle) businessmodel na een projectafsluiting en het opzetten en monitoren van spare-, repair- en wijzigingsbeleid. Ook voor de klanttevredenheid en winstgevendheid van het account en bijhorende product. Je optimaliseert efficiency en marge, zet de performance ontwikkeling en bewaking van een product of productgroep (QLTC-methode) op en bewaakt en documenteert producthistorie (backlog). Dit geldt ook voor de supply chain. Als Productmanager wil je steeds beter en beter worden en samen met de klant en je collega’s het onmogelijke mogelijk maken. 

 

Je hebt het in je: 

  • Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding, richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde 
  • Je hebt aantoonbare ervaring als productmanager 
  • Affiniteit met verspaning en assemblage van (mechatronische) modules is een pre 
  • Je beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden 
  • Je bent in staat om helder en tactisch te schalen met stakeholders 

 

 

Je bent een teamplayer met een resultaatgerichte aanpak 

Je bent een ervaren productmanager. Je bent klantgericht en besluitvaardig. Je kunt prioriteiten stellen en bent in staat klantwensen te vertalen naar de interne organisatie. Een echte teamplayer die goed om kan gaan met een dynamische organisatie. Je bent analytisch en strategisch sterk en hanteert een resultaatgerichte en pragmatische aanpak. Je staat stevig in je schoenen, denkt in mogelijkheden en wil steeds beter en beter worden. 

 

Bij NTS doen we het samen 

Je komt te werken in een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Bij NTS staat samenwerking voorop. We hebben elkaar nodig om steeds beter en beter te worden. NTS kent een informele en collegiale sfeer. Er is oog en oor voor elk individu. Collega’s zijn hulpvaardig en erg trots op de state-of-the-art producten die we samen produceren en ontwikkelen. Onze drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we doen. Dat zoeken we uiteraard ook in jou!  

 

Versnel je mee? 

Samen het onmogelijke mogelijk te maken? Solliciteer en stuur je cv en motivatie via onderstaande sollicitatieknop! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via anne.rohaan@nts-group.nl.  

Solliciteer direct

 

Bij NTS Norma draait het om ultraprecisie 

NTS Norma is onderdeel van de NTS Group. We zijn een first-tier contract manufacturer van zeer complexe fijnmechanische en mechatronische modules met fabricage-eisen tot éénduizendste millimeter nauwkeurig. We opereren in de semiconductor, analytische en medische markten. We worden in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgen voor de rechtstreekse implementatie in industriële toepassingen. We ontwerpen, produceren en assembleren complete mechatronische systemen. Onze kracht zit in onze ruime ervaring op het gebied van ultraprecisie activiteiten. Met voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft NTS wereldwijd een unieke positie als het gaat om precisiebewerking en ultra precisie componenten en (mechatronische) modules.  

Lees onze verhalen