Global Customer Program Manager

  Fulltime      Bachelor/Master     Eindhoven

Zullen we samen het onmogelijke mogelijk maken? Wil je de verwachtingen van klanten overtreffen en de hoogste mate van klanttevredenheid bereiken? Ben je gedreven, enthousiast en gaat je hart sneller kloppen van hightech productontwikkeling? Word dan Global Customer Program Manager bij NTS in Eindhoven! 

 

Jij maakt het onmogelijke mogelijk 

Als Global Customer Program Manager vertegenwoordig je de klant op verschillende locaties van NTS en creëer je een win-winsituatie voor alle partijen. Als eerste contractfabrikant voor grote, wereldwijde OEMs hebben we een grote verantwoordelijkheid. Daarbinnen ben jij verantwoordelijk voor het overtreffen van de verwachtingen van klanten. Je werkt elke dag aan het optimaliseren van ons klantportfolio en definieert procedures om wijzigingen door te voeren. Dit betekent dat je het klantportfolio en de levensduur daarvan echt moet begrijpen, prestaties moet verbeteren en roadmaps en verbeteringen moet initiëren op verschillende locaties van NTS wereldwijd. Je ontwikkelt en onderhoudt een langdurige, rendabele relatie tussen NTS en onze klanten. Je werkt samen met klanten, de Global Key accountmanager en de Managing Directors op verschillende locaties om een succesvolle klantroadmap en gerelateerde programma's samen te stellen. Je bewaakt de prestaties van alle NTS-operators en bent het aanspreekpunt voor de klant en Global Key accountmanager bij kritieke problemen. Je vertaalt het accountplan voor commerciële doelen naar operationele plannen voor onze locaties en neemt beslissingen over bedrijfscasussen in overleg met grote stakeholders. Als Global Customer Program Manager wil je je blijven verbeteren en samen het onmogelijke mogelijk maken. 

 

Jij hebt het in je: 

  • Je hebt een stevige basis in mechatronische ontwikkeling en productie en een sterke persoonlijkheid 
  • Je werkt al minimaal 10 jaar in de hightech precisie-branche, bij voorkeur bij een OEM of eerstelijns leverancier  
  • Je werkt al minimaal 5 jaar in het projectmanagement, verandermanagement en de bedrijfsverbetering 
  • Je hebt werkervaring in innovatie en ontwikkeling 
  • Je bent bereid om te reizen en de NTS-locaties in Nederland, Tsjechië, Singapore, China en de VS en onze klanten over de hele wereld te bezoeken 
  • Je hebt goede communicatievaardigheden en spreekt Engels op professioneel niveau 

 

Je bent een leider met strategisch inzicht 

Communiceren is een van je sterkste punten, zowel intern als extern. Je luistert, resumeert en onderhandelt. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. In de loop van de jaren ben je een effectief leider geworden in het omgaan met complexe situaties en conflicten. Je combineert strategisch inzicht met resultaatgedreven pragmatisme. Je ziet klanttevredenheid als de belangrijkste indicator voor bedrijfsresultaten. Je wilt jezelf uitdagen om steeds beter te worden. 

 

Bij NTS werken we samen 

Je krijgt de kans om te werken voor een succesvol en dynamisch internationaal bedrijf met een leidende marktpositie, met competente en enthousiaste collega's en ambitieuze klanten uit de hightech-branche, en dat in een prettige werkomgeving. Bij NTS draait het om samenwerking. We hebben elkaar nodig om steeds beter te worden. Binnen onze organisatie heerst een informele en vriendelijke sfeer die typisch is voor NTS. We staan voor elkaar klaar. Bij NTS hechten we veel waarde aan onze medewerkers: we investeren actief in je technische en persoonlijke ontwikkeling, terwijl je expertise, inzet en betrokkenheid worden gewaardeerd met een competitief totaalpakket. Motivatie, een ondernemende en resultaatgeoriënteerde geest en ambitie om de beste te zijn, is wat we zoeken en nastreven in alles wat we maken en doen. Dus dat zoeken we ook in jou! 

 

Versnel jij samen met ons? 

Zullen we samen het onmogelijke mogelijk maken? Solliciteer en voeg je cv en begeleidende brief toe via de onderstaande knop. Neem voor meer informatie over deze baan contact op met: Sabine van Rooij, Recruiter, sabine.van.rooij@nts-group.nl

Solliciteer direct

 

Bij NTS draait het om samenwerking. 

NTS is samengesteld uit verschillende organisaties in Nederland, Tsjechië, Shanghai, Singapore en de VS. Bij NTS ontwikkelen, produceren, assembleren en testen we complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinefabrikanten (OEM's). Als eerstelijns contractfabrikant richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit. Voorbeelden hiervan zijn de markten voor halfgeleiders, analytische markt en gezondheidszorg, waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang zijn. NTS blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van de doelstellingen over de gehele levenscyclus van de machine van de klant. NTS draagt bij aan nieuwe technologieën. Wij maken het onmogelijke mogelijk in de toeleveringsketen van technologie van de toekomst. In andere woorden: we versnellen de toekomst. 

Lees onze verhalen