Account Manager
NTS Norma

  Fulltime      Bachelor/Master     Drachten

Ga jij voor lange termijn relaties en wil je samen het onmogelijke mogelijk maken? Ben jij een echte verbinder met ervaring en een netwerk in de semiconductor, analytische en medische markt? Ben je gedreven, resultaatgericht en gaat jouw hart sneller kloppen van hightech productontwikkeling? Kies dan voor een baan als Accountmanager bij NTS  Norma in Drachten! 

 

Je maakt het onmogelijke mogelijk 

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het managen en laten groeien van (internationale) strategische accounts. Je signaleert productontwikkelingen en vertaalt deze naar business-kansen voor NTS. Je bewaakt omzet- en margedoelstellingen en managet doelstellingen per account. Daarnaast verstevig je de positie van NTS in de semiconductor-, analytische  en human health markt en weet je klanten aan NTS te binden. Je bouwt strategische partnerships en ontwikkelt samen innovatieve, hoogwaardige hightech producten. Hiervoor bezoek je regelmatig klanten op hun (inter)nationale vestigingen. Je bent de spil in de communicatie tussen de klant en NTS. Hét aanspreekpunt bij productontwikkeling, tijdens overdracht naar productie en bij vervolgorders. Je bent inhoudelijk en commercieel in de lead en denkt in oplossingen. Je bent actief betrokken bij calculatie- en projectteams en geeft met het salesteam richting aan het strategisch en tactisch beleid waarbij je rapporteert aan de Managing Director NTS Norma Drachten. Als Accountmanager wil je steeds beter en beter worden en samen met de klant en je collega’s het onmogelijke mogelijk maken. 

 Je hebt het in je: 

  • Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding, richting werktuigbouwkunde of mechatronica (harde eis) 
  • Je hebt ervaring in de verspanende of metaalindustrie 
  • Je hebt affiniteit met productontwikkeling 
  • Je hebt aantoonbare ervaring als account-/salesmanager in een hightech omgeving 
  • Je beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden 
  • Je bent bereid om regelmatig naar (inter)nationale klanten te reizen 
  • Je kunt je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en Engels 

 

 

Je bent een teamplayer met verbindingskracht 

Je bent een ervaren accountmanager. Je bent doortastend, pragmatisch, hands-on en besluitvaardig. Een echte teamplayer en zeer klant- en oplossingsgericht. Je bent analytisch en organisatorisch sterk en staat stevig in je schoenen. Je bent een verbinder. Je gaat voor de beste klantrelaties en wil steeds beter en beter worden. 

 

Bij NTS doen we het samen 

Je komt te werken in een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Bij NTS staat samenwerking voorop. We hebben elkaar nodig om steeds beter en beter te worden. NTS kent een informele en collegiale sfeer. Er is oog en oor voor elk individu. Collega’s zijn hulpvaardig en erg trots op de state-of-the-art producten die we samen produceren en ontwikkelen. Onze drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we doen. Dat zoeken we uiteraard ook in jou! 

 

Versnel je mee? 

Klaar om met collega’s over de hele wereld het onmogelijke mogelijk te maken? Solliciteer en stuur je cv en motivatie via onderstaande sollicitatieknop! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via anne.rohaan@nts-group.nl.  

Solliciteer direct

 

Bij NTS Norma draait het om ultraprecisie 

NTS Norma is onderdeel van de NTS Group. We zijn een first-tier contract manufacturer van zeer complexe fijnmechanische en mechatronische modules met fabricage-eisen tot éénduizendste millimeter nauwkeurig. We opereren in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor, analytische, en medische markt. We worden in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgen voor de rechtstreekse implementatie in industriële toepassingen. We ontwerpen, produceren en assembleren complete mechatronische systemen. Onze kracht zit in onze ruime ervaring op het gebied van ultraprecisie activiteiten. Met voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft NTS wereldwijd een unieke positie als het gaat om precisiebewerking en ultra precisie componenten en (mechatronische) modules. 

Lees onze verhalen