Account Manager
NTS Mechatronics

  Fulltime      Bachelor/Master     Eindhoven

Zullen we samen het onmogelijke mogelijk maken? Wil je commerciële kansen optimaliseren bij een internationaal bedrijf en de hoogste mate van klanttevredenheid bereiken? Ben je gedreven, enthousiast en gaat je hart sneller kloppen van de ontwikkeling en productie van hightech producten? Word dan accountmanager bij NTS Mechatronics in Eindhoven! 

 

Jij maakt het onmogelijke mogelijk 

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor verschillende (internationale) accounts, van grote OEMs tot scale-ups. Dit worden je taken: (nieuwe) bedrijfsontwikkeling, beheer van een productportfolio, prijzen en rapportages. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een plan om commerciële mogelijkheden te optimaliseren, daaronder valt ook contractmanagement. Je bent de primaire contactpersoon voor je klanten en werkt op meerdere niveaus. Je werkt voortdurend inzichten in de marktontwikkeling uit, ontwikkelt strategieën en houd je bezig met een grote groep belanghebbenden. Je voert projecten en programma's uit om een zo hoog mogelijke mate van klanttevredenheid te bereiken. Daarnaast krijg je de kans om de communicatie en het beheer van partnerschappen met klanten te organiseren en onderhouden. Je definieert een gezamenlijke roadmap voor producten op basis van de strategieën van de klant en van NTS. Dit vertaalt zich in een speciaal activiteitenprogramma. Je stimuleert de ontwikkeling en voortgang van nieuwe projecten en bent het aanspreekpunt voor interne pendanten. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van offertes en beslissingen, denk aan bedrijfsmodellen, kostenberekeningen en casussen, om die offerte uit te kunnen geven. Als accountmanager wil je je blijven verbeteren en samen het onmogelijke mogelijk maken. 

 

Jij hebt het in je: 

  • Je hebt een diploma op HBO bachelor of academisch niveau, Master of Business Administration is een pre 
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring bij hightech bedrijven 
  • Je ziet klanttevredenheid als de belangrijkste indicator voor bedrijfsresultaten 
  • Je hebt een sterk en bewezen portfolio in financieel management (bedrijfscasussen, accounting) 
  • Je bent een effectieve leider en kunt omgaan met complexe situaties 
  • Je communiceert effectief op alle bedrijfsniveaus, ook op hoog niveau 
  • Je hebt goede communicatievaardigheden en spreekt en schrijft Nederlands en Engels. Vaardigheden in het Duits en/of Frans zijn een pre 
  • Je kunt productportfolio's samenstellen vanuit alle commerciële aspecten 

 

Je bent een leider die anderen kan sturen 

Je bent een accountmanager met ervaring. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en je bent een natuurlijke leider die anderen kan sturen. Je verbindt verschillende aspecten van het bedrijf. Je wilt het hoogst mogelijke bereiken voor je klanten en voortdurend verbeteren. 

 

Bij NTS werken we samen 

Je krijgt de kans om te werken voor een succesvol en dynamisch internationaal bedrijf met een leidende marktpositie. Je werkt samen met competente en enthousiaste collega's voor ambitieuze klanten uit de hightech-branche,  en dat in een prettige werkomgeving. Bij NTS draait het om samenwerking. We hebben elkaar nodig om steeds beter te worden. Binnen onze organisatie heerst een informele en vriendelijke sfeer die typisch is voor NTS. We staan voor elkaar klaar. Bij NTS hechten we veel waarde aan onze medewerkers: we investeren actief in je technische en persoonlijke ontwikkeling, terwijl je expertise, inzet en betrokkenheid worden gewaardeerd met een competitief totaalpakket. Motivatie, een ondernemende en resultaatgeoriënteerde geest en ambitie om de beste te zijn, is wat we zoeken en nastreven in alles wat we maken en doen. Dus dat zoeken we ook in jou!  

 

Versnel jij samen met ons? 

Zullen we samen het onmogelijke mogelijk maken? Solliciteer en voeg je cv en begeleidende brief toe via de onderstaande knop. Neem voor meer informatie over deze baan contact op met:  Sabine van Rooij, Recruiter sabine.van.rooij@nts-group.nl

Solliciteer direct

 

Bij NTS draait het om samenwerking 

NTS Mechatronics is onderdeel van NTS. Bij NTS ontwikkelen, produceren, assembleren en testen we complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinefabrikanten (OEM's). Als eerstelijns contractfabrikant richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit. Voorbeelden hiervan zijn de markten voor halfgeleiders, analytische markt en gezondheidszorg, waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang zijn. NTS blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van de doelstellingen over de gehele levenscyclus van de machine van de klant. NTS draagt bij aan nieuwe technologieën. Wij maken het onmogelijke mogelijk in de toeleveringsketen van technologie van de toekomst. In andere woorden: we versnellen de toekomst. 

 

Lees onze verhalen