We produceren
samen.
We maken het
onmaakbare samen.

Samen kunnen we alles verspanen

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt. Het is onze gezamenlijke passie voor technologie. Hoe we unieke en complexe uitdagingen oplossen. Het is ons hypermoderne machinepark. Het vertrouwen in elkaar. Het is hoe we met elkaar omgaan. Hoe we verspanen en elk detail het verschil maakt. We maken producten met behulp van complexe computergestuurde bewerkingsstations. Dankzij jou kunnen we de toekomst versnellen. Daarom krijg je alle vertrouwen om jouw vakkennis tot uiting te brengen. Zodat jij jouw nieuwsgierigheid en kennis kunt gebruiken om complexe uitdagingen samen met ons op te lossen. Versnel mee!  

Bekijk de vacatures

Met ultraprecisie versnellen als cleanroom monteur

NTS maakt unieke high-tech producten voor hoogwaardige industrieën. Met de onderdelen die wij produceren, kunnen onze klanten allerlei technische producten maken die in het dagelijks leven worden benut. Jij assembleert bijvoorbeeld de nauwkeurigste elektronenmicroscopen waarmee vaccinonderzoek naar virussen wordt gedaan. Met ons werk kunnen wij daardoor echt een bijdrage leveren aan de wereld van morgen. Innoveren en creëren. Als Cleanroom monteur ben je ontzettend belangrijk voor NTS. Wij fabriceren namelijk tegen het onmogelijke aan, ieder detail maakt verschil. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen om de hoogste kwaliteit te leveren. Je kunt altijd bouwen op jouw collega’s, jullie zijn een team. Wij hanteren een buddysysteem, zodat je goed ingewerkt wordt en zelfverzekerd aan de slag kan. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze producten én de fijne samenwerking binnen onze teams. Versnel samen bij NTS!

Bekijk de vacatures

Uiterste focus als bankwerker

NTS helpt en stimuleert bankwerkers om zelfstandig hun werkzaamheden uit te voeren. Zo creëren we vakmanschap binnen ieders specialisme. We hechten veel waarde aan eigenaarschap. In de rol van Bankwerker ben je verantwoordelijk voor het nabewerken van complexe die jouw collega's produceren. Als Bankwerker sta je er niet alleen voor. We vinden collegialiteit ontzettend belangrijk. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar. Producten en ons vakmanschap creëren we immers samen. We streven naar het beste resultaat voor onze klanten, wat door de strenge eisen erg uitdagend is. Juist door die uitdaging krijgen wij voldoening en  energie. Versnel jij met ons mee?

Bekijk de vacatures

Bij NTS doen we het samen

Bij NTS maken we het onmogelijke mogelijk. Samen maken we wat anderen niet kunnen maken. We doen het écht samen. Waar je ook werkt of wat je functie ook is. We zijn één grote familie met een informele ‘ons kent ons’-sfeer. We hebben elkaar nodig om het maximale eruit te halen en steeds beter en beter te worden. We combineren onze technische know-how met onze persoonlijke kwaliteiten. We vullen elkaar aan om zo unieke oplossingen te creëren en verwachtingen te overstijgen. Klaar om het onmaakbare te maken? Versnel mee met NTS!

BEKIJK DE VACATURES

▷   We maken het onmogelijke mogelijk

▷   Je maakt deel uit van de wereldwijde NTS-familie

▷   Hypermodern machinepark

▷   Goede doorgroeimogelijkheden

▷   Veilige werkomgeving

 

Lees de verhalen

 

Word jij onze nieuwe collega?