Ultra-precisie onderdelen voor e-beam inspectie

Geplaatst op door Precision components. De leestijd is ongeveer 2 minuten.

Ultra-precisie componenten maken is dé kerncompetentie van NTS, met gespecialiseerde locaties in Drachten en Hengelo voor extreem complexe componenten. Producten en componenten worden alsmaar kleiner. De toekomst ligt daarom in het maken van onderdelen op subnano niveau. Dat had Sales & Accountmanager bij NTS Norma in Drachten, Tom Kruse, duidelijk voor ogen toen hij de lat voor NTS hoog legde en een uitdagende klantcase aannam.

Het maken van ultra-precisie onderdelen voor e-beam inspectie bracht NTS een flinke stap voorwaarts in haar technology roadmap. Daarin speelde onder meer het vakmanschap en de creativiteit van werkvoorbereider en calculator Douwe de Jong een grote rol. Samenwerken, experimenteren en pionieren hebben geleid tot veelbelovende eerste resultaten, een enorm tevreden klant en een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. Daaraan ten grondslag lag een team effort waarbij alle disciplines van NTS en experts van de klant werden betrokken en de competenties van waardevolle toeleveranciers werden benut.

Ben jij nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kan maken voor onze topklanten? Word jij blij van complexiteit?

In dit paper, laten we aan de hand van een echt klantenvoorbeeld zien hoe we in Drachten ultraprecisie componenten maken voor een e-beam toepassing en de complexiteit die bij ultraprecisie komt kijken. Word onderdeel van een team dat het schijnbaar onmogelijke, mogelijk maakt. Klik op de knop hieronder of op de afbeelding om het verhaal te lezen.

Bekijk ons whitepaper

 

Wil je onze vacatures en blogs direct in je mailbox?

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte

Klik hier voor onze privacy verklaring.