Werken bij NTS

Onze collega's spelen een cruciale rol in het succes van NTS. Ze maken daadwerkelijk het verschil voor onze klanten door complexe (opto-)mechatronische systemen en modules te ontwikkelen, maken en assembleren. Met hun brede kennis en ervaring, werken we vol passie, trots en ambitie voor onze klanten.

Je werkt bij één van de leidende toeleveranciers in de high tech industrie. Je bent bevlogen en betrokken bij je vakgebied, net als onze andere collega’s. Tegenover jouw passie en bevlogenheid voor je vakgebied zetten wij volop kansen en mogelijkheden om door te groeien.

Je wilt aan projecten werken die bijdragen aan de technologie van de toekomst. We zorgen er voor dat inhoudelijke projecten en werkzaamheden zo goed mogelijk gekoppeld zijn aan jouw kennis en vaardigheden. Zo helpen we jou en onze klanten om de toekomst te versnellen.

Je bent enthousiast om vakinhoudelijke- en competentiegerichte opleidingen en cursussen te volgen, zodat je jouw kennis en vaardigheden kunt blijven ontwikkelen op het gebied van innovatie, creativiteit, competentieontwikkeling en ondernemerschap.

 

Wil je onze vacatures en blogs direct in je mailbox?

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte

Klik hier voor onze privacy verklaring.