NTS: Accelerating the future

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto-)mechatronische systemen en mechanische modules, die de innovatie van haar klanten helpen te versnellen. Daarmee draagt NTS bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld.

We zijn partner of choice in precisietechnologie

Als eerstelijns contract manufacturer, biedt NTS net dat extra beetje kennis van maakbaarheid, waardoor kostenefficiënte productie mogelijk wordt. NTS is de partner of choice voor modules en systemen waarin precies bewegen en positioneren cruciaal is. NTS heeft veel kennis en knowhow opgebouwd van systemen en modules voor de handling, transfer en positionering in machines. NTS focust op grote high-tech OEMs, actief in markten met een hoge mate van productdiversiteit, lage volumes en hoge complexiteit, zoals de semiconductor, analytical en health markten.

Samen de toekomst versnellen

Onze klanten vertrouwen steeds meer op de kennis van hun partners om in te spelen op de toenemende snelheid van nieuwe productintroducties. Samen met onze klanten ondersteunt NTS de klant met raad en daad in het realiseren van diens doelstellingen over de gehele lifecycle van de machine. NTS biedt een bron van technische kennis, door competent, gepassioneerd en met trots te werken. Accelerating the future, betekent voor ons ook dat we streven naar langetermijnrelaties, zowel met onze klanten als medewerkers.

Enkele feiten

  • Hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland
  • Locaties in Nederland, Tsjechië, China, Singapore en de VS
  • Meer dan 75 jaar ervaring in de maakindustrie
  • Meer dan 1.700 medewerkers
  • Een omzet van meer dan €280 miljoen

Hoe we samenwerken

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact op