NTS Precision is uw partner voor verspaning, value engineering, NPI, industrialisatie en serieproductie

NTS Precision is onderdeel van NTS Precision Components en gevestigd op de NTS Campus (Hurksestraat 7a) in Eindhoven. Er is geoptimaliseerde kennisdeling op verspaningsgebied met de locaties in Hengelo en Drachten waardoor we voldoende kritische massa hebben om internationaal voorop te lopen qua kennis, technologie en investeringen terwijl we klein genoeg zijn om korte lijnen te bewaken, flexibel in te spelen op klantvragen en ondernemend te kunnen acteren.

NTS Campus

Onze aanwezigheid op de NTS Campus biedt ons korte lijnen naar onze ontwikkelorganisatie, onze assemblageorganisatie en onze plaatwerk- en lasorganisatie om een complete set aan functionaliteit aan onze klanten te kunnen aanbieden. Van Design for Manufacturing met behoud van functionaliteit tot een verticaal geïntegreerde maak- en assemblageketen georganiseerd vanaf één campus met intensieve kennisdeling en korte doorlooptijden.

NTS Precision is in staat om vanaf de designfase te ondersteunen met maakbaarheidsadviezen die zullen leiden tot optimale serieproductie. In onze ervaring wordt maakbaarheidsinput vaak vereenvoudigd tot de vraag of het überhaupt (snel) maakbaar is, ons DfX antwoord en service is er op gericht om het repeatmatig met een hoge yield en lage kostprijs te kunnen maken.

Ons high-tech machinepark

In bijgaande presentatie geven wij een beeld van ons high-tech machinepark dat gesitueerd is in een klimaat gecontroleerde omgeving van 20° +/- 1°, waarin wij de hoogst mogelijke nauwkeurigheden repeatmatig kunnen behalen en kunnen meten. Daarnaast zijn wij volledig ingericht voor ultra-clean en ultra-high vacuüm productie en volledig aangesloten met het NTS brede Cleanliness Competence Team.

Wij hebben diverse soorten van automatisering in huis waardoor we een high-mix productieportfolio op een goede manier kunnen inplannen, ook al lopen de bewerkingstijden uiteen van enkele minuten tot enkele uren per stuk en de jaaraantallen van 10 tot 10.000. Onze volledig gedigitaliseerde planningssystemen geven ons iedere moment van de dag een actueel inzicht in de status van de orders en beschikbare capaciteit, waardoor we onze klanten vaak ook flexibel en snel kunnen helpen als het ergens anders even tegengezeten heeft.

Onze organisatie is ingericht volgens QRM-principes waarin korte doorlooptijden centraal staan. Onze teams staan dan ook klaar om mede uw missie te verwezenlijken.

Meer weten ? Stuur uw vraag naar Sales.NTSPrecision@nts-group.nl

Ben jij die ambitieuze en gemotiveerde verspaner die met de nieuwste technologieën wil werken in een team van gemotiveerde professionals?

Kijk dan eens naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Klant case

Wie heeft het vertrouwen om een productintroductie te vervroegen tijds een wereldwijde pandemie? In de zomer van 2020, heeft CytoSMART samengewerkt met NTS Precision bij het engineeren en maken van haar nieuwe vlaggenschip, de lab microscoop Lux3. In dit artikel zitten we samen met CytoSMART CTO Jan-Willem van Bree en Account Engineer Sjoerd Waelbers van NTS Precision om het ontwikkelen en produceren van CytoSMART's nieuwe lab microscoop te bespreken.

Lees de klant case hier (Engels)

Vacatures

Contactinformatie

Hurksestraat 7a
5652 AH Eindhoven
The Netherlands

+31 (0)40 848 59 00

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact op