NTS Optel’s unieke combinatie van optiek, software, elektronica en mechanica

NTS Optel’s unieke combinatie van optiek, software, elektronica en mechanische kennis helpt OEMs in onder andere de semiconductor en life sciences & analytical markten met het ontwerp, de ontwikkeling en productie van klantspecifieke hoog nauwkeurige optische meet- en testoplossingen en opto-mechatronische modules.

We doen dit door de engineering creativiteit van ons multidisciplinaire team aan te spreken. Met doelgerichte projectprocessen verzekeren we de best mogelijke optische meet- en testoplossingen voor onze klanten. Dit leidt tot kortere time-to-market en hoge leverbetrouwbaarheid voor klanten.

Wat motiveert en differentieert ons

'Unlocking the true value of Optics' voor onze klanten.

Onze nieuwsgierigheid vormt de toegevoegde waarde in een dialoog, waar vragen elkaar opvolgen om tot een echte oplossing te komen. Creativiteit is het fundament van onze kracht: Multidisciplinaire vaardigheden en kennis van onze specialisten zijn daarin geïntegreerd. Het draait bij ons om vakmanschap. Door optiek, software, elektronica en mechanica samen te brengen, maken we de echte waarde van optiek waar. Wij zijn pas tevreden van een naadloze klantervaring bij het creëren van de best mogelijke meet- en testoplossing en/of opto-mechatronische systemen.

Bezoek de website van NTS Optel

Contactinformatie

Transistorweg 8
6534 AT Nijmegen
The Netherlands

+31 (0)24 352 17 01

NTS Optel

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact op