Beheersen van kosten en meerwaarde voor de klant

Op de NTS Mecon locatie in Doetinchem richt NTS zich op industriële speciaal-machinebouw, precisie mechanica / wetenschappelijke instrumentatie, en in het bijzonder value engineering. De werktuigbouwkundige oplossingen van NTS Mecon richten zich op:

  • Verhogen van kwaliteit en efficiency;
  • Kostenreductie en maakbaarheid;
  • Bereiken of verzekeren van technologische voorsprong.

NTS Mecon is in 1989 gestart met werktuigbouwkundige engineering-activiteiten. NTS Mecon opereert breed in de OEM markt voor o.a. de halfgeleiderindustrie. In diverse markten zijn er vele kwaliteitsoplossingen gerealiseerd in bedrijfsmechanisatie. Voor wetenschappelijk onderzoek zijn vele precisie-instrumenten ontwikkeld.

Value engineering aanpak

NTS Mecons value engineering aanpak is specifiek afgestemd op high-tech ontwikkelomgevingen. Mecon combineert een systematische, methodische aanpak met praktische kennis van productietechnieken, een grondige kennis van relevante leveranciers, en met de nodige soft skills om te werken in complexe klantomgevingen. Daarnaast bezit NTS de technische vaardigheden en domeinkennis om de systeemspecificaties te beoordelen, en in overleg met de klant aan te passen. Via de diverse NTS-bedrijven beschikt NTS Mecon over een groot arsenaal aan productiekennis waar gewone adviesburo's niet aan kunnen tippen.

De NTS Mecon organisatie bestaat uit ervaren engineers in de disciplines mechanica, fysica, electronica, biomedical engineering en automation engineering.

Contactinformatie

Adres:

Koopmanslaan 25
7005 BK Doetinchem
The Netherlands

T: +31 (0)314 398 900

NTS Mecon

Meer weten over ons?
Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact op