NTS Group USA is gevestigd in het hart van Silicon Valley (San Jose, CA), dichtbij onze strategische klanten in het wereldwijde centrum van technologische innovatie . Vanuit ons kantoor in San Jose, verzorgen wij accountmanagement en business development activiteiten.

NTS streeft er naar om vanaf een vroege fase betrokken te zijn in nieuwe ontwikkelingen en product/platform introducties voor strategische klanten in de VS.

Met deze vroege betrokkenheid, ervaren onze klanten:

  • Een lagere kostprijs van producten en platforms
  • Het makkelijk opzetten van een supply chain
  • Kortere doorlooptijd van een project
  • Een naadloze transfer van productie van de VS naar prijs-competitieve regio’s

Een team van engineers is beschikbaar om onze klanten te ondersteunen in het ontwikkelen van nieuwe designs. Dergelijke teams kunnen geplaatst worden bij de klant, bij ons kantoor in San Jose, in onze ontwikkelafdelingen in Nederland, bij onze productie- en assemblagelocaties in Azië en Europa, of een combinatie van deze locaties.

Proto systemen voor validatie van een design kunnen worden geproduceerd in de Verenigde Staten bij één van onze partners, in onze protobouw locatie in Nederland of bij onze maakbedrijven in Azië of Europa.

NTS heeft complete product/platform transfers vanuit een productielocatie in de VS (bij onze klant of outsourcing productiepartner) naar een NTS locatie in Azië of Europa gerealiseerd.

NTS Group USA: ‘Accelerate your Business’

Contactinformatie

Adres:

2033 Gateway Place, 5th Floor
San Jose, CA 95110
United States of America

T: +1 408 669 6484

Meer weten over ons?
Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact op