NTS Group USA is gevestigd in het hart van Silicon Valley (San Jose, CA), dichtbij onze strategische klanten in het wereldwijde centrum van technologische innovatie. Vanuit ons kantoor in San Jose, verzorgen wij accountmanagement en business development activiteiten.

1700 collega's werken op dagelijkse basis samen met onze klanten: grote, hightech machinebouwers (OEM’s) in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit, zoals de semicon, analytische en medische markt.

NTS is erop gericht om een breed spectrum aan diensten aan te bieden aan onze klanten, van de ontwikkeling van producten/concepten, prototyping, productie introductie en volumeproductie tot en met product lifecycle management en ondersteuning. Dankzij onze hoge mate van integratie en een uitgebreid partner- en leveranciersnetwerk, kunnen we deze diensten naadloos aanbieden. We bieden onze klanten een one-stop-shop voor zeer complexe (opto-)mechatronische systemen en mechanische modules.

NTS streeft er naar om vanaf een vroege fase betrokken te zijn in nieuwe ontwikkelingen en product/platform introducties voor strategische klanten in de VS.Met deze vroege betrokkenheid, ervaren onze klanten meerdere voordelen:
 

  • Kosten: Een lagere kostprijs van producten en platforms
  • Outsourcen van supply chain management: Het makkelijk opzetten van een supply chain
  • Time to market: Kortere doorlooptijd van een project
  • Transfer van productie: Een naadloze transfer van productie van de VS naar prijs-competitieve regio’s

Een team van engineers is beschikbaar om onze klanten te ondersteunen in het ontwikkelen van nieuwe designs of industrialisatie of kostenbesparing (DfX engineering) van bestaande designs. Dergelijke teams kunnen geplaatst worden bij de klant, bij ons kantoor in San Jose, op ons hoofdkantoor in Eindhoven of op onze productie- en assemblagelocaties in Azië en Europa.

Proto systemen voor validatie van een design kunnen worden geproduceerd in de Verenigde Staten bij één van onze partners, op onze protobouw locatie in Nederland of bij onze maakbedrijven in Azië of Europa.

Onze assemblagelocaties in Europa en Azië bieden onze klanten een breed aanbod aan diensten, die essentieel zijn voor systeemintegratie en systeembouw, voor de marketen waar onze klanten zich bevinden. Onze collega’s zijn getraind voor assemblage en integratie van complexe systemen van onze klant, waarbij een cleanroomomgeving, hoge precisie en meetapparatuur vaak vereist is.

NTS heeft succesvolle complete product/platform transfers gerealiseerd, vanuit een productielocatie in de VS (bij onze klant of outsourcing productiepartner) naar een NTS locatie in Azië of Europa. Op deze locaties blijft NTS investeren in de juiste apparatuur, machines en training, resulterend in uitmuntende maakcompetenties voor de klantsegmenten waar we ons op richten. Deze maakcompetenties zijn onder andere hoge precisie frames en omkastingen, stabiliteitsoplossingen van graniet, ultra-precieze componenten en hoge kwaliteit afwerking.

NTS Group USA: ‘Accelerating the future’

Contactinformatie

2033 Gateway Place, 5th Floor
San Jose, CA 95110
United States of America

+1 408 669 6484

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact op