Prototyping en kleine series van optische en mechatronische systemen en modules

Op onze hypermoderne locatie NTS Development & Engineering Nijmegen komen de disciplines optiek, mechatronica, prototyping, value engineering (DfX) en (cleanroom) assemblage samen.  Daardoor is deze Development & Engineering locatie in staat om de ontwikkeling en industrialisatie van (opto-)mechatronische systemen te verzorgen, in samenwerking met de NTS maakbedrijven. Dit gebeurt voor OEMs in onder andere semiconductor, analytische en medische markten.

“Bij NTS Development & Engineering Nijmegen vindt synergie plaats tussen de kerncompetenties van NTS Optel (optiek), NTS Mecon (value engineering & DfX) en NTS Systems Development Wijchen (snelle prototyping).”

 

NTS Optel: unlocking the true value of optics.

Bij NTS Optel komen optiek, software, electronica en mechanica op een unieke manier samen om OEMs te helpen bij het ontwerp, de ontwikkeling en productie van klantspecifieke optische meet- en testoplossingen en mechatronische modules.

MEER OP DE WEBSITE VAN NTS OPTEL

 

Integratie van optiek, value engineering & prototyping

Met de integratie van optische kennis en de kennis van NTS Mecon en NTS Systems Development Wijchen, worden optiek, value engineering en snelle prototyping samen gebracht op één locatie. Dit is een belangrijk onderdeel voor kosteneffectieve ontwikkeling en productie van systemen en modules voor de hightech industrie, met een korte time-to-market.

Daarnaast is deze inspirerende locatie uitgerust met cleanrooms voor assemblage van systemen en modules waar een schone omgeving vereist is.

Contactinformatie

Transistorweg 8
6534 AT Nijmegen
The Netherlands

+31 (0)40 259 7200

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact op