(Co-)Ontwikkeling en industrialisatie van (opto-)mechatronische systemen

NTS heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot partner om  precisiesystemen voor de hightechindustrie te ontwikkelen en te produceren. Door haar ervaring levert Development & Engineering kosteneffectieve oplossingen die de concurrentievoorsprong van onze klanten vergroten en een korte time-to-market mogelijk maken: 'first time right', waarbij productie-, assemblage- en levenscyclus beheer vanaf het begin worden meegenomen. Onze klanten zijn typisch actief in semiconductor, analytische en medische markten.

Development & Engineering is uitstekend gepositioneerd om (opto-)mechatronische systemen te ontwikkelen en te industrialiseren. Onze technologie-passie, focus, ontwikkelprocessen én de samenwerking met onze maakbedrijven maken een hoge kwaliteit en een korte time-to-market mogelijk.

Door de sterke link met onze NTS wereldwijde maakbedrijven kunnen we de gehele levenscyclus van een product begeleiden, inclusief b.v. het organiseren van kostenverlagende activiteiten, of het geven van maakbaarheidsinput. 

Contactinformatie

Dillenburgstraat 9
5652 AM Eindhoven
The Netherlands

+31 (0)40 402 75 00

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op via het formulier.

Neem contact op