Semiconductor Solutions

Semiconductor

De semiconductor-industrie kent vele uitdagingen, zowel vanuit het perspectief van technologie als dat van levenscyclusbeheer. NTS heeft zich de afgelopen decennia op de kaart gezet als hoogwaardige ontwikkelings- en productiepartner voor semiconductor-OEM's. Opdrachtgevers waarderen onze brede technische kennis en competenties die binnen de semiconductormarkt kunnen worden toegepast. Daarbij is ons vermogen om verschillende technologieën te combineren - van schokabsorptie en high-precisionmechatronica tot optische capaciteiten - in kwalitatief hoogwaardige high-precisionapparatuur essentieel. Bovendien hebben we laten zien dat we kunnen omgaan met de volatiliteit die kenmerkend is voor deze markt.

Digital Printing

Voor onze partners die diensten verlenen binnen de digital printing-industrie is de IP van het drukproces essentieel. Door een toenemende technologische complexiteit en een afnemende time-to-market hebben veel van hen besloten ontwikkeling, of een deel daarvan, uit te besteden aan NTS. Zo kunnen zij zich focussen op de ontwikkeling van het drukproces en go-to-marketactiviteiten.

NTS heeft met zijn competenties en kennis een breed assortiment printersystemen ontwikkeld voor uiteenlopende drukprocessen. Deze variëren van grote 2D-flatbedprinters tot 2D-printers die op snel bewegende cilindervormige voorwerpen drukken en 3D-metaalprinters. Daarnaast hebben we op basis van onze ervaringen binnen dit marktsegment ook een aantal specifieke functie modules ontwikkeld. Deze verbeteren de kwaliteit van industriële printsystemen en zorgen dat deze minder onderhoud nodig hebben.

Digital Printing Solutions

Life Sciences Solutions

Life Sciences & Analytical

NTS verwacht een toenemende vraag naar complexe systemen en modules als gevolg van de groei van de wereldbevolking, vergrijzing en de toenemende welvaart van rijke landen. De medische en analytische markt hebben behoefte aan hightechoplossingen en -kennis. Dit sluit naadloos aan op de kerncompetenties van NTS. Door onze hoge standaard in kwaliteit en extreem hoge precisie, zijn we partner van veel aanbieders van medische en analytische oplossingen. Bovendien zijn we, door onze ontwikkelings-, productie- en levenscyclusprocessen, in staat te voldoen aan de door overheidsinstellingen opgestelde regelgeving voor medische apparatuur en medische instrumenten.

Industriële systemen

NTS ontwikkelt en produceert een breed scala aan industriële systemen, van geautomatiseerde productielijnen tot testapparatuur en van voertuigdetectiesystemen tot magazijnrobotica. De doelstellingen worden aan het begin van elk project bepaald. Onze bewezen en transparante procesflow omvat mechanismen die ervoor zorgen dat afwijkingen van de doelstellingen vroeg in het proces worden opgemerkt. Dit vermindert het aantal iteraties en de hieraan verbonden kosten.

Industrial Solutions