Accountmanager

NTS Systems Development Eindhoven

Als Accountmanager draag je zorg voor de verkoop van projecten, oplossingen en diensten aan bestaande en nieuwe klanten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen en targets, het verder optimaliseren van de klantentevredenheid en het zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille.

Taken en verantwoordelijkheden

Voor de functie van Accountmanager zijn wij op zoek naar een commerciële netwerker met affiniteit voor techniek. Je hebt een HBO / MBO+ werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar aantoonbare relevante commerciële ervaring, bij voorkeur in de high tech industrie met een commercieel technische vooropleiding.

  • Vanzelfsprekend ben je representatief en beschik je over sterk ontwikkelde communicatie vaardigheden.
  • Je sterk ontwikkelde onderhandelings- en luistervaardigheden zet je in om de klanten optimaal te bedienen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift. Duits is een pre.
  • Heb jij de drive om onze commerciële doelstellingen te realiseren tot een goed einde te brengen? Ben jij kwaliteits- en klantbewust en resultaatgericht? Dan ben jij wellicht de communicatieve, proactieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn.
Het profiel

Als Accountmanager draag je zorg voor de verkoop van projecten, oplossingen en diensten aan bestaande en nieuwe klanten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen en targets, het verder optimaliseren van de klantentevredenheid en het zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille.

  • Je geeft uitvoering aan het accountplan door in te spelen op de wensen en behoeften van (potentiële) klanten. Hierbij adviseer je over mogelijke oplossingen, technieken of alternatieven samen met project management.
  • Daarnaast is het genereren van nieuwe business ook onderdeel van de functie. Je volgt samen met de Director Global sales de ontwikkelen en neemt hierop concrete acties.
  • Je draagt zorg voor relatiebeheer en voert acquisitie middels netwerkactiviteiten, het bijhouden van vakliteratuur, het verzorgen van PR-activiteiten en het bijwonen van beurzen.
  • Klant- en projectgegevens documenteer je zorgvuldig en verwerk je in een geautomatiseerd systeem.
  • Je controleert en accordeert offertes conform de vastgestelde richtlijnen binnen de organisatie.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Director Global Sales.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. De organisatie biedt je de kans te werken in een inspirerende en zeer innovatieve omgeving, waarbij je de mogelijkheid krijgt intern door te groeien tot een echte vakspecialist. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met afdeling Recruitment, via 040 402 75 86. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS Systems Development en de NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list