Cleanroom Monteur

NTS Mechatronics Eindhoven

Als Cleanroom Monteur houd je je bezig met het samenstellen van mechanische machines of modules aan de hand van tekeningen en werkinstructies, voornamelijk in de cleanroom en soms daarbuiten.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Cleanroom Monteur houd je je bezig met het samenstellen van mechanische machines of modules aan de hand van tekeningen en werkinstructies, voornamelijk in de cleanroom en soms daarbuiten.

  • Tevens test je de assemblages aan de hand van testinstructies en testmiddelen zoals PLC, PC en meetmiddelen en controleer en waarborg je de kwaliteit van de samenstellingen. Belangrijk hierbij is het testen op functionaliteit van het totale systeem.
  • Ook het bespreken en uitvoeren van testplannen van de samenstellingen behoort tot je werkzaamheden.
Het profiel

Wij zijn op zoek naar een pro-actieve doorpakker met een afgerond MBO diploma (Werktuigbouwkunde of soortgelijk) op niveau 3 of 4. Een LTS-diploma met veel relevante werkervaring in het vakgebied is uiteraard ook geschikt.

  • Daarnaast beschikt de ideale Cleanroom Monteur over kennis op het gebied van fysica, mechanica of vacuümtechniek. Verder ben je fysiek sterk, aangezien het vaak om grofstoffelijk werk gaat.
  • Aangezien je werkt in teamverband zijn communicatieve vaardigheden ook erg belangrijk. Aangezien je in de high tech industrie werkt, is het vanzelfsprekend dat je kwaliteitsbewust dient te zijn.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met afdeling Recruitment, via 040 402 75 86. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS Mechatronics en NTS is te vinden op onze website www.nts-group.nl.

< back to the list