Medewerker Expeditie (tijdelijk)

NTS CombiMetaal Bergeijk

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS CombiMetaal is part supplier voor specifieke plaatwerksamenstellingen, maar ook bedenker en uitvoerder van hoogwaardige plaatwerk-oplossingen en is dé specialist in het samenstellen van (complexe) frames en omkastingen

Taken en verantwoordelijkheden

Als Medewerker Expeditie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van de verschillende materialen en producten. Verder ben je bezig met het organiseren en administratief verwerken van deze goederenstroom.

  • Je maakt inkooporders aan in het ERP-systeem en boekt ontvangen goederen in het geautomatiseerde systeem. Verder sla je de goederen die binnenkomen op de aangewezen locatie op en controleer je deze op aantallen en transportschade.
  • In de rol van Medewerker Expeditie stem je je werkzaamheden af met collega’s en het Hoofd Magazijn & Expeditie en wissel je informatie uit met externe chauffeurs en toeleveranciers.
  • Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de interne en externe transportplanning en een correcte administratieve afhandeling van inkomende en uitgaande goederen.
Het profiel

Wij zijn op zoek naar een aanpakker met MBO werk- en denkniveau, welke goed in teamverband kan werken en stressbestendig is. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een plaatwerkerij.

  • Ervaring met het bedienen van een heftruck (heftruckdiploma) is vereist.
  • Ervaring met het werken met een ERP systeem (zoals Navision) is een pré.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk. Redelijke beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is noodzakelijk.
  • Ben jij enthousiast, hands-on, leergierig en heb je een gezonde dosis humor, dan ben jij wellicht de ideale kandidaat voor de functie!
Ons aanbod

NTS Combimetaal is een zeer gerenommeerde leverancier van hoogwaardige plaatwerkoplossingen en een succesvol, dynamisch bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te specialiseren in je vakgebied. Wij hechten zeer veel waarde aan training, opleiding en interne doorgroei van onze medewerkers en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met afdeling Recruitment, via 040 259 72 98. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list