Technisch Medewerker Nabewerking

NTS Botech Helmond

Voor NTS Botech gevestigd in Helmond zijn we per direct op zoek naar kandidaten die intern willen worden opgeleid tot Medewerker Nabewerking.

Taken en verantwoordelijkheden

Voor NTS Botech gevestigd in Helmond zijn we per direct op zoek naar kandidaten die intern willen worden opgeleid tot Medewerker Nabewerking. Na het inwerk traject kun jij zelf aan de slag met het nabewerken van graniet en kun je jezelf hierin verder specialiseren. Wanneer je klaar bent met het inwerk traject wordt je als Medewerker Nabewerking verantwoordelijk voor het leppen (dit is specifieke manier van handmatig nabewerken) en meten van zeer nauwkeurige producten uit graniet, keramiek en metaal. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het afwerken en controleren van de diverse producten en componenten. Ook wordt je verantwoordelijk voor het samenstellen van producten, veelal bestaande uit een granieten basis met metalen componenten. De controle van de producten valt ook binnen de werkzaamheden.

Het profiel
  • Ben jij een echte doorpakker met minimaal (V)MBO niveau (het liefst met een opleiding in de richting van metaal of automotive)?
  • Vind je het leuk om met unieke producten te werken binnen zeer hoge nauwkeurigheden?
  • Kun je goed tekening lezen?
  • Heb je een sterk technisch inzicht?
  • Heb je interesse om je te specialiseren in de nabewerking van graniet?
  • En ben je graag in de praktijk aan het werk?

Herken jij jezelf hierin, dan zijn we op zoek naar jou!

Ons aanbod

NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Op onze werkvloer werk je met een modern machinepark en fijne collega’s, die je het vak van nabewerken leren. Daarnaast bieden wij een interne vakopleiding aan om je de kunst van het leppen te leren.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Wilbert van der Linden, Manager Productie, via +31(0)492 73 31 02. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list