De semiconductor-industrie kent vele uitdagingen, zowel vanuit het perspectief van technologie als dat van levenscyclusbeheer. NTS heeft zich de afgelopen decennia op de kaart gezet als hoogwaardige ontwikkelings- en productiepartner voor semiconductor-OEM's. Opdrachtgevers waarderen onze brede technische kennis en competenties die binnen de semiconductormarkt kunnen worden toegepast. Daarbij is ons vermogen om verschillende technologieën te combineren - van schokabsorptie en high-precisionmechatronica tot optische capaciteiten - in kwalitatief hoogwaardige high-precisionapparatuur essentieel. Bovendien hebben we laten zien dat we kunnen omgaan met de volatiliteit die kenmerkend is voor deze markt.

Vooruitkijken naar de toekomstige cleanliness vereisten van onze klanten

NTS heeft cleanliness tot kerncompetentie benoemd en gebruikt een holistische, systematische benadering om te blijven anticiperen op en handelen naar ontwikkelende marktvereisten. Dat, gecombineerd met onze unieke maakkenis, is wat NTS een sterke partner voor leidende OEM's in veeleisende markten maakt. In dit whitepaper, bespreekt ons Cleanliness Competence Team vier onderwerpen in de kern van cleanliness:

  • Drijfveren van cleanliness in Semicon, Analytical & life sciences
  • Cleanliness training, educatie and metrologie
  • Cleanliness en het maakproces
  • De toekomst van cleanliness

Vul het formulier in om het whitepaper te downloaden

Een case studie over cleanliness in semiconductor meetapparatuur

In deze case studie bekijken we een gabalanceerde ontwerpaanpak om contaminatie te beheersen in precisie semiconductor meetapparatuur. Onze experts bediscussiëren een machineontwerp aanpak met focus op design for cleanliness in atmosferische precisie cleanroom meetapparatuur. Vandaag de dag, zijn cleanliness vereisten steeds strenger voor zowel particle als outgassing contaminatie, waardoor het ontwerp steeds meer effort vraagt. Dit leidt tot hoge ontwikkelkosten voor dit type apparatuur. Bij NTS hebben we een methode gevonden om met deze vereisten om te gaan. Deze aanpak kan gebruikt worden voor een brede range aan systemen en verlaagt de ontwikkelkosten zonder comprimissen te doen aan de benodigde contaminatiebeheersing.

Vul het formulier in en download onze case studie

Schaalbare positioneringssystemen met minimale time to market en lage kosten

De huidige eisen aan de prestaties van het positioneren van substraten overstijgen de reeds beschikbare stages, waarbij X en Y beweging boven op elkaar zijn gestapeld. Een volgende stap in performance wordt typisch bereikt met een zogenaamd H-bridge design, waarin twee Y-actuatoren de X-actuator positioneert. Het ontwerp vereist nauwe integratie met het omliggende systeem. Dit maakt H-bridge stages applicatie-specifiek en dat verhoogt normaal gesproken de ontwikkeltijd, met alle gevolgen op NRE en time to market van dien. 

In deze onepager, beschrijven we hoe onze schaalbare positioneringssystemen juist time to market verkorten en kosten verminderen. 

Vul het formulier in en download de onepager

Meer weten over onze oplossingen?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen