De hoge standaard in kwaliteit en ultraprecisie in onze andere strategische markten, passen uitstekend bij de vereisten en kennis die nodig zijn in human healthcare oplossingen. Dit maakt NTS partner van veel medische oplossingen aanbieders. Bovendien zijn we, door onze ontwikkelings-, productie- en levenscyclusprocessen, in staat te voldoen aan de door overheidsinstellingen opgestelde regelgeving voor medische apparatuur en medische instrumenten.

Lees meer over onze competenties

Om te voldoen aan de markteisen in de medische markt, hebben we een track record opgebouwd in product compliance en zijn we ISO13485 gecertificeerd.

Bekijk onze product compliance expertise

Medische productontwikkeling & productie om innovaties te versnellen

Met een track record van meer dan 75 jaar, is NTS eerstelijns partner en contract manufacturer om time to market te verkorten van betrouwbare, kwalitatieve medische producten. We helpen onze klanten met complexe productontwikkeling, engineering en productie van volledig geassembleerde medische producten, die voldoen aan de marktstandaarden (ISO 13495, ISO 9001).

Onze klanten in de medische markten ervaren snel veranderende omstandigheden. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, is NTS gespecialiseerd in kapitaalintensieve medische marktsegmenten, zoals medische diagnostiek, diagnostic imaging, kritische zorg, interventionele systemen en bestralingstherapie systemen

Vul het formulier in en download de brochure

Meer weten over onze oplossingen?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen