NTS heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van een breed scala aan industriële printers voor grafisch printen (banners, textiel, direct-to-shape, etc.), functioneel printen (etch resist, oogheelkundige lenzen, switchable 3D-scherm, etc.) en de 3D-productie/additive manufacturing (kunststoffen, metaal). NTS focust strategisch op OEMs die kansen zien in het realiseren van digital printing-oplossingen, maar daarvoor niet voldoende kennis en ervaring in huis hebben, die optimaal kunnen profiteren van de diensten van NTS.

Bekijk ook:

Onze printing modules

onze digital printing competenties 

 

 

Toegevoegde waarde creëren

"Wij willen maximaal waarde toevoegen om succes voor beide partijen te garanderen. Complementariteit en het aangaan van een relatie voor de lange termijn zijn dan belangrijke voorwaardes. NTS zoekt idealiter naar betrokkenheid bij het hele creatieproces, vanaf het eerste idee en de ontwikkeling, tot en met de component manufacturing, assemblage, onderhoud en service. Dat past bij ons bedrijf als een sterk verticaal geïntegreerde organisatie die alles onder één dak heeft. Daarnaast is het gewoonweg zo dat we het bij digital printing in de regel hebben over ‘first of a kind-oplossingen’. Het gaat om nieuwe producten die van een concept naar een betrouwbare technologie en implementatie moet worden gebracht in robuuste high speed en high throughput 24/7 productieprocessen. En dat vergt nu eenmaal een veelheid aan specifieke kennis en competenties, multidisciplinariteit en ervaring als system integrator."

Shahzad Khan, Strategic Business Developer Digital Printing bij NTS

 

Download ons Digital printing whitepaper "Transition from analogue to digital printing"

In het grafisch printen domein, voedt de continu veranderende klantvraag de innovatie in digital printing over verschillende markten. Wanneer ontwikkelingen, soms plotseling, op een bepaald punt komen in een specifieke markt, zoeken OEMs en maakbedrijven vaak naar een antwoord. Er is een enorme kans voor visionaire bedrijven om significant impact te maken tijdens deze tijden van verandering. Nieuwe producten en personalisatie opties worden mogelijk tijdens dergelijke technologische shifts. In dit whitepaper, bediscussiëren onze grafisch print experts:

  • de transitie van analoog naar digitaal printen in de grafische markt;
  • het toenemende aantal toepassingen voor digitaal grafisch printen;
  • onze PrintStation module als oplossing voor de transitie van analoog naar digitaal printen;
  • een case study van de integratie van de Printstation module in een bestaande analoge printlijn.

Vul het formulier in om het whitepaper te downloaden

Graphical printing track record

Download ons Digital printing whitepaper "Applying cutting-edge technology at industrial scale"

In de afgelopen jaren heeft digitaal printen een vlucht genomen. Ontwikkelingen in inkt- en printtechnologie maken het mogelijk dat functioneel printen in bijna iedere markt kan worden toegepast. In dit whitepaper, delen onze functioneel printing experts hun visie op:

  • Ontwikkelingen in de digital printing markt;
  • Functioneel printen en het belang van uptime en yield;
  • Het JetFab platform als geavanceerde R&D en Pre-Productie tool voor inkjet toepassingen op industriële schaal;
  • Partnerships voor de ontwikkeling, productie en assemblage van printing oplossingen;
  • De toekomst van digitaal printen.

Vul het formulier in om het whitepaper te downloaden

Functioneel printing track record

3D Printing / Additive Manufacturing track record

 

Digital printing revolutie

"Als je het over digitaal printen in de hightech hebt, is het gerechtvaardigd om te spreken over een ontwikkeling die nog in de kinderschoenen staat. Het printen van esthetische en functionele lagen biedt bijvoorbeeld een grote diversiteit aan toepassingsmogelijkheden voor uiteenlopende sectoren. Hetzelfde geldt voor allerhande 3D printing-applicaties. In de praktijk zie je dit soort nieuwe en veelbelovende toepassingen echter nog maar mondjesmaat hun weg naar de markt vinden. Wat dit betreft staan we pas aan het begin van de digital printing revolutie."

 

 

- Wim Steenbergen, Business Manager Digital Printing bij NTS

Meer weten over onze oplossingen?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen