NTS verwacht een toenemende vraag naar complexe systemen en modules als gevolg van de groei van de wereldbevolking, vergrijzing en de toenemende welvaart van rijke landen. De analytische markt heeft behoefte aan hightechoplossingen en -kennis. Dit sluit naadloos aan op de kerncompetenties van NTS. Door onze hoge standaard in kwaliteit en extreem hoge precisie en door onze ontwikkelings-, productie- en levenscyclusprocessen, zijn we partner van veel aanbieders van analytische oplossingen.

Klantcasus: "Dynamic system architecture for Nearfield’s Quadra"

NTS ondersteunde Nearfield Instruments bij de ontwikkeling van het launching platform voor high troughput scanning probe mircroscopy, de Quadra. De opdracht was om bij te dragen aan enkele kritische modules in de Quadra architectuurfase, samen met andere leveranciers, om Nearfield's proof of principle in een industrieel systeem te veranderen dat autonoom functioneert in een semiconductor fab. In dit whitepaper, leggen we de dynamische architectuur van het systeem uit, die zowel voor hoge doorvoer als hele lage geluidsmetingen zorgde om de kleinste detailste meten met de AFMs.

Vul het formulier in om het whitepaper te downloaden

Klantcasus: Ontwikkeling en productie van een optische navigatie camera

De desktop Scanning Electron Microscope (SEM) van onze klant was een project waarbij we gevraagd werden om de Navcam te ontwikkelen: een ingebouwde navigatiecamera. De micrscope heeft een grote monsterkamer. Onze klant wilde de mogelijkheid om het gehele sample in één keer te overzien om vervolgens in te kunnen zoomen op delen daarvan met de SEM. De SEM is een absoluut hoogwaardig product, waardoor de camera ook van uitstekende kwaliteit moest zijn. In dit whitepaper lees je hoe we erin zijn geslaagd om de camera, genaamd de Navcam, te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. 

Vul het formulier in om het whitepaper te downloaden

Track record in life sciences & analytical

Meer weten over onze oplossingen?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen