NTS-Group Santa Clara (USA) wil in een vroeg stadium betrokken worden bij nieuwe ontwikkelingen en introducties van producten/platforms van strategische klanten in de Verenigde Staten. Vandaar dat dit bedrijf gevestigd is in het hart van Silicon Valley, dichtbij onze klanten.

Dit resulteert in:

  • lage kostprijs voor het product van de klant
  • eenvoudige verkrijging van een supply chain
  • kortere doorlooptijden van een project
  • soepele overgang naar goedkope regio's

Een team van engineers is beschikbaar om de klant te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen. Zo'n team kan gepositioneerd zijn op locatie bij de klant, op kantoor in Santa Clara, op het hoofdkantoor van NTS Systems Development in Eindhoven (NL) of op productielocaties in Azië of een combinatie van deze locaties.

Prototypesystemen om een ontwerp te valideren, worden lokaal in de Verenigde Staten geproduceerd op locaties van partners, in Nederland of in productiefaciliteiten in Azië. 

NTS-Group Santa Clara kan klanten ondersteuning bieden bij o.a. commerciële en technische problemen. We regelen ook de overgang van een faciliteit in de Verenigde Staten (van een klant of een partner) naar een van onze NTS-fabrieken in Azië of Europa.

Contactinformatie

Adres:

1400 Coleman Avenue
Suite G27 Santa Clara, CA 95050
USA

T: +1 408 669 6484