Kanter

Venray

We accelerate the business of leading high tech OEMs.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Als Specialist Kanten stel en bedien je alle kantmachines, waarmee plaatmateriaal wordt bewerkt.
  • Ter voorbereiding bepaal je aan de hand van tekeningen de benodigde invoergegevens voor de besturing van de machine.
  • Na het zelfstandig bedienen van de kantbank controleer je als Specialist Kanten het plaatmateriaal op beschadigingen en controleer je of de onderdelen aan de vastgestelde normen en tekeningen voldoen.
  • Ten slotte voer je een aantal administratieve handelingen uit ten behoeve van kwaliteitsnormen
Het profiel
  • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste metaalbewerker met LBO of MBO denk- en werkniveau met een opleiding of relevante werkervaring in de metaal.
  • Je hebt al een aantal jaren ervaring met het werken aan een kantbank.
  • Daarnaast ben je in staat om onderdeel- en samenstellingstekeningen te lezen.
  • Ten slotte beschik je over goede communicatieve vaardigheden, waarmee je de voortgang en kwaliteit van het werk met de Ploegleider Productie en Kantco├Ârdinator bespreekt.
Ons aanbod

NTS Hermus is een zeer gerenommeerde leverancier van precisie plaatwerk en een succesvol, dynamisch bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te specialiseren in je vakgebied. Wij hechten zeer veel waarde aan training, opleiding en interne doorgroei van onze medewerkers en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

Buiten 27 vakantie- en 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding stimuleert NTS trainingen, opleidingen en interne doorgroei en wordt er actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

NTS CombiMetaal valt onder de CAO Metalektro.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

Solliciteren

< back to the list