NTS excelleert in de productie van complexe metalen, granieten of hybride frames en kasten, en complexe verspaande componenten en modules voor 'high-mix, low-volume, high-complexity' markten zoals de semiconductor-, analytische of medische markt.

Voor het bouwen van zeer complexe mechatronische producten is - naast uitgebreide technologische kennis en ervaring - het selecteren van de juiste partners binnen de supply chain van groot belang. NTS gaat nog een stap verder. Wij willen voor veel van deze essentiële componenten niet afhankelijk zijn van externe leveranciers. Daarom produceren we ze zelf. Dit heeft grote voordelen tijdens productontwikkeling en systeemassemblage.

Download ons whitepaper "Frames and enclosures: Dealing with shorter technology lifecycles and increasing requirements"

Internationale OEMs en scale-up bedrijven in high-tech markten als semicon en de analytische markt, moeten omgaan met verschillende uitdagingen. Systeemvereisten, en daardoor complexiteit, nemen toe om hogere doorvoersnelheid en nauwkeurigheid te bereiken. Tegelijkertijd dicteert de markt kortere levenscycli en verhoogde druk op totale kosten.

In dit whitepaper, dat het resultaat is van ons uitgebreide track record in frames en enclosures voor de semicon, analytische- en medische markt, gaan onze experts in op:

  • de toegevoegde waarde van het selecteren van de juiste co-engineering en productiepartner
  • hun frames en enclosure ervaring
  • hoe onze processen, competenties en investeringen gericht zijn op het verminderen van time to market, kosten en risico's voor onze wereldwijde klanten.

Vul het formulier in en ontvang ons whitepaper

Bekijk
informatie in

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen