NTS staat bekend om zijn no-nonsense ondernemerschap. Met onze niet-aflatende toewijding voor innovatie en het maken van componenten. zijn we één van de weinigen ter wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) een duizendste van een millimeter kunnen garanderen. NTS is in staat high-precisioncomponenten te verspanen van een breed scala aan materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium (ook RSA-443), titanium (tot Grade 6), gereedschapsstaal, koper, messing, kunststof en composieten.

We bieden een breed assortiment geavanceerde productiemogelijkheden, van uiterst nauwkeurig frezen, draad- en zinkerosie, draaien, meten en polijsten, tot en met verbindingstechnieken zoals vacuüm- en spuitsolderen.

Download ons whitepaper "Ultra-precisie onderdelen voor e-beam inspectie"

Ultraprecisie componenten maken is dé kerncompetentie van NTS, met gespecialiseerde locaties in Drachten en Hengelo voor extreem complexe componenten. Producten en componenten worden alsmaar kleiner. De toekomst ligt daarom in het maken van onderdelen op subnano niveau. In dit whitepaper, vertellen onze experts meer over: 

  • Ultraprecisie componenten
  • Ultraprecisie in e-beam inspectie applicaties
  • Een project met één van onze semicon klanten

Vul het formulier in om het whitepaper te downloaden

Bekijk
informatie in

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen