Verspanen en productie van precisiecomponenten (speciale materialen, warmtebehandelingen, verbindingstechnieken)

NTS beschikt over state-of-the-art bewerkings- en productiefaciliteiten en -capaciteiten, die uitblinken in ultraprecisie verspanen en het verwerken van gevoelige materialen. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt voor de productie van onderdelen en componenten voor e-beam- en ion beam-systemen. NTS updatet haar faciliteiten voortdurend om te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen.

Dat maakt NTS tot voorkeursleverancier van een breed scala aan (ultrareine) producten, variërend van magnetische lenzen met een kleine tolerantie en vacuümkamers tot lassamenstellingen die speciale (warmte)behandelingen vereisen. Onze maakbedrijven produceren ook componenten voor high voltage assemblages en cryogene systemen. NTS beschikt onder meer over de capaciteiten voor de bewerking van onderdelen van Mu-metaal, wolfraam, invar en molybdeen en het gebruik van gespecialiseerde verbindingstechnieken als vacuümsolderen, dip brazing en lijmen.

Met onze niet-aflatende toewijding voor innovatie zijn we één van de weinigen ter wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) een duizendste van een millimeter kunnen garanderen.

Ontdek onze competenties in het maken van precisie componenten

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen