Productie van hoognauwkeurige componenten

 

NTS staat bekend om zijn no-nonsense ondernemerschap. Met onze niet-aflatende toewijding voor innovatie zijn we één van de weinigen ter wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) een duizendste van een millimeter kunnen garanderen.

NTS is in staat high-precisioncomponenten te verspanen van een breed scala aan materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium (ook RSA-443), titanium (tot Grade 6), gereedschapsstaal, koper, messing, kunststof en composieten.

We bieden een breed assortiment geavanceerde productiemogelijkheden, van uiterst nauwkeurig frezen, draad- en zinkerosie, draaien, meten en polijsten, tot en met verbindingstechnieken zoals vacuüm- en spuitsolderen.

Download ons whitepaper "Ultra-precisie onderdelen voor e-beam inspectie"

Ultraprecisie componenten maken is dé kerncompetentie van NTS, met gespecialiseerde locaties in Drachten en Hengelo voor extreem complexe componenten. Producten en componenten worden alsmaar kleiner. De toekomst ligt daarom in het maken van onderdelen op subnano niveau. In dit whitepaper, vertellen onze experts meer over: 

  • Ultraprecisie componenten
  • Ultraprecisie in e-beam inspectie applicaties
  • Een project met één van onze semicon klanten

Vul het formulier in om het whitepaper te downloaden

Precisiecomponenten voor e-beam en ion-beam

NTS beschikt over state-of-the-art bewerkings- en productiefaciliteiten en -capaciteiten, die uitblinken in ultraprecisie verspanen en het verwerken van gevoelige materialen. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt voor de productie van onderdelen en componenten voor e-beam- en ion beam-systemen. 

Lees meer over onze competenties op het gebied van

E-beam precisieverspaning

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen