NTS oplossingen voor specificeren, ontwerpen, bouwen en testen van klantspecifieke mechatronische positioneringssystemen.

 

Neem contact met ons op

Korte Time to Market
Opschaalbare teams, inbreng van ontwerpervaring en hergebruik van NTS modules;
parallelle opbouw van serieproductiecapaciteit

Laagste Cost of Ownership
DfM&A samen met de verticaal geïntegreerde NTS maak- en assemblagedivisies; de wereldwijde productielocaties van NTS in Europa en Azië zorgen voor passende kostenroadmaps voor uw markt

Positioneringsresultaat
Onze ontwerpervaring en eigen simulatietools stellen NTS in staat om stages en positioneringsoplossingen te ontwerpen die voldoen aan uw specifieke eisen m.b.t. snelheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

Schaalbare positioneringssystemen met minimale time to market en lage kosten

De huidige eisen aan de prestaties van het positioneren van substraten overstijgen de reeds beschikbare stages, waarbij X en Y beweging boven op elkaar zijn gestapeld. Een volgende stap in performance wordt typisch bereikt met een zogenaamd H-bridge design, waarin twee Y-actuatoren de X-actuator positioneert. Het ontwerp vereist nauwe integratie met het omliggende systeem. Dit maakt H-bridge stages applicatie-specifiek en dat verhoogt normaal gesproken de ontwikkeltijd, met alle gevolgen op NRE en time to market van dien. 

In deze onepager, beschrijven we hoe onze schaalbare positioneringssystemen juist time to market verkorten en kosten verminderen. 

Vul het formulier in en download de onepager

 

NTS combineert systeemarchitectuur, ontwerp, voorspelling en validatie van systeemdynamica en design for cleanliness.

Wat bieden we?

NTS is gespecialiseerd in klantspecifieke en innovatieve positioneringsoplossingen die voldoen aan een specifieke vereistenmix van kosten- en performancecriteria, zonder de onvermijdelijke compromissen die komen kijken bij standaard oplossingen.

De oplossingen van NTS zijn gericht op specifieke toepassingen en business cases. Dit wordt bereikt door:

  • De juiste balans te vinden tussen bewegingsnauwkeurigheid, bewegingssnelheid, toegestane vibraties of thermische verstoringen, en kosten van de applicatie;
  • Het beheersen van alle relevante aspecten op het gebied van positioneringsnauwkeurigheid, snelheid, versnellingen, vervormingen, vibraties, thermisch gedrag, akoestische gevoeligheden, en cryogene en cleanliness aspecten. Op die manier kunnen we klantspecifieke positioneringsoplossingen op maat ontwikkelen.

Onze oplossingen kenmerken zich door 'just enough' performance en kosten voor de gewenste business case!

Download ons whitepaper "Design and identification of a thermal actuator"

In de huidige positioneringssystemen, met name semiconductor processing en inspectie apparatuur, moeten move en settle tijden kort zijn om hoge doorvoer mogelijk te maken. Jitterwaardes bij stilstand moeten laag zijn om goede positioneringsresultaten en proceskwaliteit te behalen. In dit whitepaper, onderzoeken onze experts:

  • de beperkingen in actuatorsnelheid van een veelgebruikte thermische actuator;
  • een tweede iteratie om een relatief snel, maar nauwkeurig systeem te realiseren.

Vull het formulier in om het whitepaper te downloaden

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen