Klantspecifieke industriële digital printing oplossingen voor de semiconductor, analytical en health markt

 

 

NTS heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van een breed scala aan industriële printers voor functioneel printen (etch resist, oogheelkundige lenzen, switchable 3D-scherm, etc.) en 3D-productie/additive manufacturing (kunststoffen, metaal). NTS focust strategisch op OEMs die kansen zien in het realiseren van digital printing-oplossingen voor de semiconductor, analytische of health markten, maar daarvoor niet voldoende kennis en ervaring in huis hebben, die optimaal kunnen profiteren van de diensten van NTS.

 

 

 

Toegevoegde waarde creëren

"Wij willen maximaal waarde toevoegen om succes voor beide partijen te garanderen. Complementariteit en het aangaan van een relatie voor de lange termijn zijn dan belangrijke voorwaardes. NTS zoekt idealiter naar betrokkenheid bij het hele creatieproces, vanaf het eerste idee en de ontwikkeling, tot en met de component manufacturing, assemblage, onderhoud en service. Dat past bij ons bedrijf als een sterk verticaal geïntegreerde organisatie die alles onder één dak heeft. Daarnaast is het gewoonweg zo dat we het bij digital printing in de regel hebben over ‘first of a kind-oplossingen’. Het gaat om nieuwe producten die van een concept naar een betrouwbare technologie en implementatie moet worden gebracht in robuuste high speed en high throughput 24/7 productieprocessen. En dat vergt nu eenmaal een veelheid aan specifieke kennis en competenties, multidisciplinariteit en ervaring als system integrator."

 

 

Ons industrieel printing track record in semiconductor, analytical en health

 

NTS heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en assembleren van digital printing oplossingen voor de semiconductor, analytische en health markt. We zijn sterk in functioneel printen (etch resist, oogheelkundige lenzen, switchable 3D-scherm, etc.) en de 3D-productie/additive manufacturing (kunststoffen, metaal).

Functioneel printing track record

3D Printing / Additive Manufacturing track record

NTS zet zich al sinds 2013 actief in op het gebied van Additive Manufacturing (AM, ook wel bekend als 3D printing), om te kunnen voldoen aan die vraag naar verbetering en om ontwerpen te kunnen realiseren die de functionaliteit van een machine verhogen.

Lees meer over onze additive manufacturing competenties.

ADDITIVE MANUFACTURING TECHNOLOGie

 

Wat biedt NTS op het gebied van digitaal printen?

  • Alles-onder-één-dak - Ontwikkeling, productie, assemblage en life cycle management van printing oplossingen
  • Uitgebreide (opto-) mechatronische technologieënkennis en -ervaring om hoge snelheid en hogeprecisie printing technologie te ontwikkelen.
  • Partnerships met bedrijven in printkoppen, inkt en procesontwikkeling.
  • Een procesvalidatieplatform op industriële schaal, dat het printproces vertaalt naar printer specificaties.

 

Waarom NTS als uw partner voor klantspecifieke inkjet systemen?

  • 25+ jaar ervaring in ontwikkeling, productie en onderhoud van moderne digital printing technologie.
  • Track record voor korte time-to-market en lage total cost of ownership
  • ‘Fast lane’ prototype productie voor time-to-test (concept, product of markt)
  • Wereldwijde productie en assemblage.

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen