Hoognauwkeurige omkastingen

 

 

High Precision Frames & Cabinets

High-precisionframes en -omkastingen zijn kritische onderdelen van high-tech precisie-apparatuur. NTS is een expert in het bewerken van plaatmetaal. Onze specialisten maken met behulp van de nieuwste technologie - bijvoorbeeld op het gebied van lasersnijden, buigen en lassen in roestvrijstaal, staal en aluminium - de nauwkeurigste frames en omkastingen.

Download ons whitepaper "Frames and enclosures: Dealing with shorter technology lifecycles and increasing requirements"

Internationale OEMs en scale-up bedrijven in high-tech markten als semicon en de analytische markt, moeten omgaan met verschillende uitdagingen. Systeemvereisten, en daardoor complexiteit, nemen toe om hogere doorvoersnelheid en nauwkeurigheid te bereiken. Tegelijkertijd dicteert de markt kortere levenscycli en verhoogde druk op totale kosten.

In dit whitepaper, dat het resultaat is van ons uitgebreide track record in frames en enclosures voor de semicon, analytische- en medische markt, gaan onze experts in op:

  • de toegevoegde waarde van het selecteren van de juiste co-engineering en productiepartner
  • hun frames en enclosure ervaring
  • hoe onze processen, competenties en investeringen gericht zijn op het verminderen van time to market, kosten en risico's voor onze wereldwijde klanten.

Vul het formulier in en ontvang ons whitepaper

High Precision Surface Finishing

NTS heeft een breed assortiment afwerkmogelijkheden voor oppervlakken in huis zoals poederlakken, tweecomponentlakken, luchtdrogende lakken, moffellakken, watergedragen lakken en speciale lakken als conductive coatings. Leer meer over onze high-end voorbehandeling en finishing competenties:

Bezoek de site van NTS Finish

Download ons whitepaper "Premium oppervlakte- en technische coatings voor veeleisende toepassingen"

Coatings werden jarenlang vooral gebruikt om corrosie of slijtage te voorkomen en om producten en onderdelen visueel aantrekkelijker te maken. De gewenste coating werd vaak pas helemaal aan het einde van het ontwikkelingsproces gekozen, en dit was vaak een simpele keuze: wat is het materiaal van het substraat en welke look ‘n feel willen we? Door het toegenomen gebruik van kunststoffen in allerlei sectoren en de steeds uitdagendere technische eisen, is er echter steeds meer vraag naar zogenoemde technische coatings. Dergelijke coatings kunnen producten specifieke eigenschappen verlenen en belangrijke productinnovaties mogelijk maken.

Vul het formulier in en ontvang ons whitepaper

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen