Hoognauwkeurige frames

 

NTS excelleert in de productie van complexe metalen, granieten of hybride frames en complexe verspaande componenten en modules voor 'high-mix, low-volume, high-complexity' markten zoals de semiconductor-, analytische, life sciences- en digital printingsector.

Voor het bouwen van zeer complexe mechatronische producten is - naast uitgebreide technologische kennis en ervaring - het selecteren van de juiste partners binnen de supply chain van groot belang. NTS gaat nog een stap verder. Wij willen voor veel van deze essentiële componenten niet afhankelijk zijn van externe leveranciers. Daarom produceren we ze zelf. Dit heeft grote voordelen tijdens productontwikkeling en systeemassemblage.

High Precision Graniet

High-precision frames en -geleidingssystemen zijn kritische onderdelen van high-tech precisie-apparatuur. Vaak wordt daarbij graniet gebruikt om de vereiste stabiliteit of vlakheid te realiseren. NTS ontwerpt en produceert deze granieten componenten tot een formaat van 7 x 2,5 meter. 

Door het combineren van onze competenties in het bewerken van staal en graniet maken we hybride-frametechnologie mogelijk. Het frezen van grote delen, verlijmen van verschillende componenten en assemblage met luchtlagers zijn daarbij unique selling points.

Meer weten?

Neem contact met ons op via het formulier

Neem contact op