Systeemassemblage; NPI, Series, Cleanroom en Proto assemblage

 

New Product Introduction (NPI)

Het bouwen van een functioneel prototype is één ding. Zorgen dat het eindproduct in serie kan worden gebouwd, met een constante kwaliteit en tegen de juiste kosten, is een heel ander verhaal. NTS heeft tientallen jaren ervaring met het naar de markt brengen van nieuwe producten. Op basis van uw Design-for-X- vereisten (DFX) werken onze design- en productie-engineers, supply-chainexperts en logistiek specialisten hand in hand om een product te leveren dat aansluit op uw producteisen en kan worden geproduceerd binnen uw 'total cost of ownership' doelstellingen.

New-Product-Introduction

Serie-assemblage

series assembly

NTS heeft assemblagelocaties over de hele wereld. Daarmee bieden we u de flexibiliteit om daar te produceren waar dat voor u het meest voordelig is. Onze assemblagebedrijven richten zich op het samenstellen van kleine series complexe producten met een gevarieerde mix van technologieën. Tijdens het assemblageproces volgt NTS de key performance indicators (KPI). Deze indicatoren vormen de basis voor het optimaliseren van een assemblageproces waarbij we de eisen aan de levenscyclus van uw producten centraal stellen. Daarbij neemt NTS niet alleen de verantwoordelijkheid voor de productie, maar ook voor de supply chain en logistiek.

Cleanroom-assemblage

NTS ziet een duidelijke toename van het aantal toepassingen dat een schone omgeving vereist. Die ontwikkeling is niet uniek voor de semiconconductor industrie, maar geldt bijvoorbeeld ook op de markten voor medische en analytische apparatuur. Het is dan ook essentieel om vanaf de vroegste ontwikkelstadia vast te stellen of, en op welk niveau hygiëne vereist is. NTS beschikt over een schat aan ervaring op het gebied van reinheid, variërend van het ontwerpen en bouwen van prototypen tot serieproductie. Bovendien beschikken we over cleanrooms variërend van grade 5 tot grade 8.

Ontdek onze cleanliness competenties

Cleanroom-assembly

Prototype-assemblage

 Prototype-Assembly

Tijdens het bouwen van een prototype zijn kwaliteit en snelheid van uitvoering uitzonderlijk van belang. Daarom beschikt NTS over een gespecialiseerde faciliteit voor prototypebouw. Deze locatie beschikt over hun eigen fijnmechanische en elektrische modelshop. NTS is in staat om complete prototype- en One-off-projecten intern te realiseren: het echte one-stop-shopprincipe. Deze service levert u vele voordelen op, zoals praktische maakbaarheid en significant verkorte doorlooptijden. Een prototypeproject wordt in nauwe samenwerking met u uitgevoerd. Door het inbouwen van diverse milestones en reviewmomenten in onze projectaanpak voor prototypen, blijft u tijdens het volledige traject goed geïnformeerd.

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen