(Co-)Ontwikkeling en industrialisatie van (opto-)mechatronische systemen

NTS heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot partner om  precisiesystemen voor de hightechindustrie te ontwikkelen en te produceren. Door haar ervaring levert Development & Engineering kosteneffectieve oplossingen die de concurrentievoorsprong van onze klanten vergroten en een korte time-to-market mogelijk maken: 'first time right', waarbij productie-, assemblage- en levenscyclus beheer vanaf het begin worden meegenomen. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren, zoals halfgeleiderindustrie, instrumentatie, life sciences en digital printing.

Development & Engineering is uitstekend gepositioneerd om (opto-)mechatronische systemen te ontwikkelen en te industrialiseren. Onze technologie-passie, focus, ontwikkelprocessen én de samenwerking met onze maakbedrijven maken een hoge kwaliteit en een korte time-to-market mogelijk.

Door de sterke link met onze NTS wereldwijde maakbedrijven kunnen we de gehele levenscyclus van een product begeleiden, inclusief b.v. het organiseren van kostenverlagende activiteiten, of het geven van maakbaarheidsinput. Development & Engineering heeft een aantal kenmerkende proposities die het succes van de klant kunnen bepalen. Deze proposities worden hieronder  beschreven.

Bekijk
informatie in

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen