NTS excelleert in de productie van complexe metalen, granieten of hybride frames en kasten, en complexe verspaande componenten en modules voor 'high-mix, low-volume, high-complexity' markten zoals de semiconductor-, analytische, life sciences- en digital printingsector.

Voor het bouwen van zeer complexe mechatronische producten is - naast uitgebreide technologische kennis en ervaring - het selecteren van de juiste partners binnen de supply chain van groot belang. NTS gaat nog een stap verder. Wij willen voor veel van deze essentiële componenten niet afhankelijk zijn van externe leveranciers. Daarom produceren we ze zelf. Dit heeft grote voordelen tijdens productontwikkeling en systeemassemblage.

High Precision componenten

NTS staat bekend om zijn no-nonsense ondernemerschap; een bedrijf dat doorgaat waar anderen opgeven. Met onze niet-aflatende toewijding voor innovatie zijn we één van de weinigen ter wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) een duizendste van een millimeter kunnen garanderen.

NTS is in staat high-precisioncomponenten te verspanen van een breed scala aan materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium (ook RSA-443), titanium (tot Grade 6), gereedschapsstaal, koper, messing, kunststof en composieten.

We bieden een breed assortiment geavanceerde productiemogelijkheden, van uiterst nauwkeurig frezen, draad- en zinkerosie, draaien, meten en polijsten, tot en met verbindingstechnieken zoals vacuüm- en spuitsolderen.

Locaties

 

High Precision Frames & Cabinets

High-precisionframes en -omkastingen zijn kritische onderdelen van high-tech precisie-apparatuur.

NTS is een expert in het bewerken van plaatmetaal. Onze specialisten maken met behulp van de nieuwste technologie - bijvoorbeeld op het gebied van lasersnijden, buigen en lassen in roestvrijstaal, staal en aluminium - de nauwkeurigste frames en omkastingen.

High Precision Graniet

High-precision frames en -geleidingssystemen zijn kritische onderdelen van high-tech precisie-apparatuur. Vaak wordt daarbij graniet gebruikt om de vereiste stabiliteit of vlakheid te realiseren. NTS ontwerpt en produceert deze granieten componenten tot een formaat van 7 x 2,5 meter. 

Door het combineren van onze competenties in het bewerken van staal en graniet maken we hybride-frametechnologie mogelijk. Het frezen van grote delen, verlijmen van verschillende componenten en assemblage met luchtlagers zijn daarbij unique selling points.

Locaties

High Precision Surface Finishing

NTS heeft een breed assortiment afwerkmogelijkheden voor oppervlakken in huis zoals poederlakken, tweecomponentlakken, luchtdrogende lakken, moffellakken, watergedragen lakken en speciale lakken als conductive coatings. 

Meer weten over onze competenties?
Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen