NTS helpt de innovatie van haar klanten te versnellen door de ontwikkeling, productie van ultraprecisie componenten, precisie frames en omkastingen, en assemblage van (opto-)mechatronische systemen en mechanische modules. Het is hieronder mogelijk om onze kerncompetenties te bekijken. Deze zijn naar wens verder te specificeren door de filtermogelijkheid op zowel competentieniveau als onze vier technologische kerngebieden, zijnde optische systemen en modules, E en I beam, geavanceerde motion systemen en digital printing.  

Bekijk
informatie in

Technologiegebieden

Digital printing

De wereldwijde markt voor industrieel digitaal printen is enorm en zal alleen maar groeien. Er gloren dan ook steeds meer toepassingen in productieprocessen die grote voordelen kunnen brengen, bijvoorbeeld het toevoegen van flexibiliteit en verminderen van kosten. Het creëren van concrete oplossingen voor de high complexity, low volume, high mix markten is echter geen sinecure. Dat geldt in het bijzonder voor OEM’s die digital printing niet als technologische core hebben. Juist zij vinden de maximale toegevoegde waarde in NTS als een partner bij de ontwikkeling, productie en het life cycle management van printers en modules.

Ontdek meer

E/I beam technologie

E-beam & Ion beam toepassingen nemen snel toe, systemen worden steeds complexer en de nauwkeurigheidsniveaus verschuiven naar de picometer range. De optimalisatie en automatisering in sample voorbereiding en de complexe structuren in de halfgeleiderindustrie vragen om e-beam technologieën. NTS heeft brede technologische ervaring op het gebied van electron of ion beam apparatuur, inclusief alle perifere onderdelen, zoals loaders, cryo, vaccuüm, zowel met hoog voltage als electromagnetisch gedrag. 

Ontdek meer

Optische systemen en modules

Onze unieke combinatie van optica, software, electronica en mechanische ervaring helpt OEM's in de halfgeleider industrie, analytische en medische sector die een vraagstuk hebben op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van klantspecifieke, zeer nauwkeurige end-to-end optische meet- & testoplossingen en opto-mechatonische modules. Een combinatie van expertise, creativiteit, multidisciplinaire teams en klantspecifieke projectprocessen verzekeren de beste oplossingen voor onze klant. Dit leidt tot kortere time-to-market en tijdige levering voor onze klanten.

Ontdek meer

Geavanceerde motion systemen

We ontwikkelen, assembleren, produceren en testen positioneringssystemen door continu de juiste balans te vinden tussen performance, kosten, servicability en maakbaarheid. Onze top systeem architecten gebruiken slimme bouwstenen en diepgaande maakkennis om de optimale oplossing te bereiken. Ons track record bestaat uit vacuum stages, hoge performance en geïntegreerde machine stages.

Ontdek meer

Meer weten over hoe onze expertise time to market helpt te verkorten?

Vraag het aan één van onze experts

Vraag stellen