Assemblagemonteur

Eindhoven

NTS Mechatronics Eindhoven assembleert mechatronische systemen voor uiteenlopende klanten, waaronder de semiconductor-, life science-, analytische, grafische, solar- en nanotechnologie-industrie. Alles aspecten van hoogwaardige en innovatieve dienstverlening komen hier samen.

Taken en verantwoordelijkheden

 

  • Als Monteur houd je je bezig met het samenstellen van Mechatronische machines of modules aan de hand van tekeningen en werkinstructies,  in de cleanroom en/ of daarbuiten.
  • Tevens test je de assemblages aan de hand van testinstructies en testmiddelen zoals PLC, PC en meetmiddelen en controleer en waarborg je de kwaliteit van de samenstellingen. Belangrijk hierbij is het testen op functionaliteit van het totale systeem.
  • Ook het bespreken en uitvoeren van testplannen van de samenstellingen behoort tot de werkzaamheden van een Monteur.
  • Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren en bewaken van de productieplanning.
Het profiel

 

  • Een pro-actieve doorpakker met een afgerond MBO diploma (Werktuigbouwkunde/Mechatronica of soortgelijk) op niveau 3 of 4.
  • Daarnaast beschikt de ideale Monteur over kennis op het gebied van mechatronica of vacuümtechniek.
  • Aangezien je werkt in teamverband zijn communicatieve vaardigheden ook erg belangrijk. Als je in de high tech industrie werkt, is het vanzelfsprekend dat je kwaliteitsbewust dient te zijn.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Solliciteren

< back to the list