Stagiair(e) MBO Financiële Administratie

NTS Systems Development Eindhoven

Voor NTS Systems Development te Eindhoven, zijn wij voor aankomende stageperiode (september 2017), op zoek naar een: Stagiair(e) MBO Financiële Administratie

Taken en verantwoordelijkheden
  • Je verwerkt de bankboekingen en je boekt de urenstaten.
  • Je verzorgt de debiteuren en crediteuren administratie en bent het aanspreekpunt voor debiteuren en crediteuren aangaande facturatie, betalingen en overige administratieve vraagstukken.
  • Tevens draag je zorg voor het archiveren.
Het profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student met ervaring op MBO 4 niveau, met een studierichting Financiële Administratie.

  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent bezig met de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden binnen de financiële administratie. Daarnaast ben je accuraat, zelfstandig en resultaat gericht. Het is namelijk van belang dat je met het uitvoeren van analyses en administratieve werkzaamheden zeer nauwkeurig te werk gaat.
  • Je beschikt over goede communicatieve, mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Ervaring met Excel en ERP-systemen is een pré.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega. Binnen NTS bieden wij een enorm uitdagende en zelfstandige stage, waarin je heel breed werkzaam bent. Daarbij heb je breed contact met de interne en in sommige gevallen ook de externe organisatie.

We bieden onze stagiaire(s) een stagevergoeding.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over stages kun je contact opnemen met Claudia Gouw, Recruitment / HR assistent, via 040 40 27 586. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS vind je op www.nts-group.nl.

< zurück zur Liste