Stagiair(e) Customer Service / Logistiek

NTS Mechatronics Eindhoven

Voor NTS Mechatronics te Eindhoven, zijn wij voor aankomend schooljaar (september 2017 – februari 2018) op zoek naar een: Stagiair(e) Customer Service / Logistiek

Taken en verantwoordelijkheden
  • Meewerken op de afdeling logistiek.
  • Beoordelen van de productieorders en invoeren in het Navision systeem.
  • Het verzorgen voor de benodigde documenten zoals bijvoorbeeld het vermelden van de productieplanning.
  • Beoordelen van de niet vrijgegeven productieorders en het uitzetten van deze productieorders en het coördineren van de benodigde acties.
  • Het signaleren van materiaal tekorten, en het uitzetten van de benodigde acties en het coördineren van deze acties.
  • Meewerken in subafdeling data: verwerken orderbevestigingen uit supply chain en het verwerken van orderschema’s.
Het profiel

Voor onze afdeling Customer Service zijn wij op zoek naar een 3e jaars student Bedrijfskunde of Technische Bedrijfskunde of soortgelijke richting.

  • Wij zijn op zoek naar een doortastende, enthousiaste doorpakker, die ambitieus, accuraat, open en sociaal is.
  • Uiteraard dien je de Nederlandse en Engelse taal goed te beheersen.
  • Je beschikt over goede communicatieve, mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Ons aanbod

Werken bij NTS Mechatronics betekent deel uitmaken van een succesvolle en groeiende internationale organisatie. Ambitie, flexibiliteit en vakbekwaamheid staan bij ons hoog op de agenda.

Werken bij de NTS is plezierig omdat de interne cultuur open en laagdrempelig is. De tevredenheid van de medewerkers vormt integraal onderdeel van het beleid van onze organisatie. De interne doelstelling is dan ook: een goed resultaat neerzetten, samen succes hebben en daar dan ook met elkaar trots op zijn.

Binnen NTS bieden wij een enorm uitdagende en zelfstandige stage, waarin je heel breed werkzaam bent. Daarbij heb je breed contact met de interne en in sommige gevallen ook de externe organisatie. Op functie inhoud heb jij gezonde discussies om te komen tot het optimale resultaat.

Wij bieden onze stagiair(e)s een stagevergoeding.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Claudia Gouw, Recruitment Assistent, via 040 40 27 586. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS vind je op www.nts-group.nl.

< zurück zur Liste