System Tester

NTS Mechatronics Eindhoven

Als System Tester ben je tevens verantwoordelijk voor het testen volgens protocol van complexe, hightech mechatronische systemen en modules.

Taken en verantwoordelijkheden

Als System Tester ben je tevens verantwoordelijk voor het testen volgens protocol van complexe, hightech mechatronische systemen en modules.

 • Je analyseert de testresultaten en voert daar waar nodig de correctieve maatregelen uit.
 • Als System Tester ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van de samengestelde machines voordat deze naar de klant worden verstuurd.
 • Tevens configureer en analyseer je de testresultaten en detecteer je de technische knelpunten, en zoek je samen met de Production Engineer naar oplossingen.
 • Als System Tester voer je ook werkzaamheden uit aangaande het assembleren van complexe systemen / modules en machines aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen.
Het profiel

Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste persoonlijkheid met een afgerond MBO+ Mechatronica diploma op niveau 4 met relevante werkervaring in het vakgebied óf een afgestudeerde HBO’er Mechatronica.

 • De werkzaamheden vinden binnen een Cleanroom omgeving plaats dus het is belangrijk dat je ervaring hebt binnen het werken van een Cleanroom.
 • Daarnaast beschikt de System Tester over systeemkennis en kennis op het gebied van tekeningpakketten, assemblagetechnieken en bevestigingstechnieken. Tevens beschik je over basiskennis van productiebesturingssystemen t.b.v. assemblage.
 • Kennis van vacuümtechniek is een pré.
 • Je hebt affiniteit met computers en software.
 • Aangezien je deels werkt in teamverband zijn communicatieve vaardigheden ook erg belangrijk.
 • Als System Tester communiceer je extern inzake inhoudelijke problemen, waardoor beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste is. Beheersing van de Duitse taal is een pré.
 • Wij zoeken iemand die zich voor de langere termijn aan NTS wil binden, met diverse doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.
 • Als System Tester werk je bij NTS in dagdiensten, maar verwachten wel van jou dat je geen 9 – 5 mentaliteit hebt.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

De functie van System Tester is ingeschaald met een maximale doorgroei tot €3.060 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en exclusief 8% vakantiegeld. Wij bieden je 27 vakantie en 13 ADV dagen en reiskostenvergoeding. NTS Mechatronics valt onder de cao Metalektro.

Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Claudia Gouw, Recruitment Assistent, via 040 402 75 86. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS Mechatronics en NTS is te vinden op onze website www.nts-group.nl.

< zurück zur Liste