Material Planner

Eindhoven

Als Material Planner ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces: van het plannen van de order, tot het ontvangen, beoordelen, controleren en het bevestigen van diverse klantorders op basis van materiaalbeschikbaarheid, capaciteit, gewijzigde vraag of prioriteitsstelling van de klant.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Material Planner ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces: van het plannen van de order, tot het ontvangen, beoordelen, controleren en het bevestigen van diverse klantorders op basis van materiaalbeschikbaarheid, capaciteit, gewijzigde vraag of prioriteitsstelling van de klant.

  • Hierbij signaleer je materiaaltekorten, zet je benodigde acties uit en coördineer je deze.
  • Ook het monitoren van de voorraadwaarde per pakket, de klantlevering performance (CLIP) en de verzochte levertijd (RLIP) behoren tot de verantwoordelijkheden van de Material Planner.
  • Je hebt een adviserende rol tussen klant, Customer Service en de interne organisatie inzake vraag klant en aanbod. Hierbij moet je denken aan aantallen, levertijd en problemen detecteren.
  • In de rol van Material Planner verzamel en registreer je informatie voor analyses met betrekking tot performance, kwaliteit, omzetverwachting etc.
  • Als Material Planner rapporteer je aan de Teamleader Customer Service.
Het profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste doorpakker op MBO+/HBO niveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

  • Iemand met veel drive, commerciële vaardigheden, accuratesse en in het bezit zijn van sterke communicatieve vaardigheden worden getypeerd als een goede Material Planner. Je ziet het als een uitdaging om de contacten met klanten en de interne organisatie te onderhouden.
  • Je hebt ervaring met ERP-systemen (Navision is pré). Daarnaast heb je uitstekende beheersing van MS Office 2010.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.
  • Ervaring in de hightech industrie is een pré.
  • De Material Planner rapporteert aan de Teamleider Customer Service/Logistiek.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn. Dit dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

De functie van Material Planner is ingeschaald met een maximale doorgroei tot € 3.873,-- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en exclusief 8% vakantiegeld. Wij bieden je 27 vakantie en 13 ADV dagen en reiskostenvergoeding. NTS Mechatronics valt onder de cao Metalektro.

Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Claudia Gouw, Recruitment Assistent via +31(0)40 402 7586 Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS vind je op www.nts-group.nl.

< zurück zur Liste