Magazijn Medewerker

Eindhoven

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten.

Tasks and responsibilities
  • Als Magazijn Medewerker houd je je bezig met orderpicking en de ontvangst van binnenkomende en uitgaande goederen.
  • Daarbij controleer je of de juiste producten zijn aangeleverd en voorzie je materialen en onderdelen van de juiste ordernummers en materiaalcodes.
  • Aan de hand van een lijst uit het ERP systeem (Navision), verzamel je producten en onderdelen uit het magazijn met een palletwagen, stapelaar of heftruck.
  • Ook het in- en uitpakken van kwetsbare materialen en onderdelen in dozen, kratten of kisten behoort tot je taken.
  • Het signaleren van onderdelentekorten.
The profile
  • Wij zijn op zoek naar een pro-actieve doorpakker met een afgerond LBO/MBO diploma met enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Daarnaast beschikt de je over een geldig hef- en reachtruckcertificaat.
  • Aangezien je werkt in teamverband zijn zowel schriftelijke als mondelinge communicatieve vaardigheden ook erg belangrijk.
  • Tevens zijn wij op zoek naar een collega die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Het werk is overigens wel in dagdienst!
Our offer

NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille.

Je komt in dienst bij Please Payroll, wat betekent dat je op de loonlijst staat van deze organisatie en je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert bij NTS Mechatronics. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen de afdeling recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-mech@nts-group.nl

< back to the list