Technisch Medewerker Nabewerking

Helmond

 

Voor NTS Botech gevestigd in Helmond zijn we per direct op zoek naar kandidaten die intern willen worden opgeleid tot Technisch Medewerker Nabewerking. Na het inwerk traject kun jij zelf aan de slag met het nabewerken van graniet en kun je jezelf hierin verder specialiseren. Wanneer je klaar bent met het inwerk traject, word je als Medewerker Nabewerking verantwoordelijk voor het leppen (dit is specifieke manier van handmatig nabewerken) en meten van zeer nauwkeurige producten uit graniet, keramiek en metaal. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het afwerken en controleren van de diverse producten en componenten. Ook word je verantwoordelijk voor het samenstellen van producten, veelal bestaande uit een granieten basis met metalen componenten. De controle van de producten valt ook binnen de werkzaamheden.

The profile
  • Wij zijn op zoek naar een pro-actieve aanpakker met minimaal (V)MBO niveau met een opleiding in de richting van metaal of automotive.
  • Je bent in staat om tekeningen te lezen.
  • Je vindt het leuk om met unieke producten te werken binnen zeer hoge nauwkeurigheden.
  • Je hebt een sterk technisch inzicht en hebt interesse om je te specialiseren in de nabewerking van graniet.
  • Je bent graag in de praktijk aan het werk en vindt het leuk om fysiek bezig te zijn.
Our offer

NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Op onze werkvloer werk je met een modern machinepark en fijne collega’s, die je het vak van nabewerken leren.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

Je komt in dienst bij Please Payroll, wat betekent dat je op de loonlijst staat van deze organisatie en je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert bij NTS Botech.

NTS Botech biedt jou een interne vakopleiding aan om je de kunst van het leppen te leren. Wij stimuleren trainingen, opleidingen en interne doorgroei en wordt er actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-fc@nts-group.nl

< back to the list