Stagiair(e) Customer Service / Logistiek

Eindhoven

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij voor aankomend schooljaar (februari t/m juni 2018 op zoek naar een: Stagiair(e) Customer Service / Logistiek

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Meewerken op de afdeling logistiek.
  • Beoordelen van de productieorders en invoeren in het Navision systeem.
  • Het verzorgen voor de benodigde documenten zoals bijvoorbeeld het vermelden van de productieplanning in een shopfloor.
  • Beoordelen van de niet vrijgegeven productieorders en het uitzetten van deze productieorders en het coördineren van de benodigde acties.
  • Het signaleren van materiaal tekorten, en het uitzetten van de benodigde acties en het coördineren van deze acties.
  • Meewerken in subafdeling data: verwerken orderbevestigingen uit supply chain en het verwerken van orderschema’s.
Het profiel
  • Voor onze afdeling Customer Service zijn wij op zoek naar een 3e jaars student Bedrijfskunde of Technische Bedrijfskunde of soortgelijke richting.
  • Wij zijn op zoek naar een doortastende, enthousiaste doorpakker, die ambitieus, accuraat, open en sociaal is.
  • Uiteraard dien je de Nederlandse en Engelse taal goed te beheersen.
  • Je beschikt over goede communicatieve, mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Binnen NTS bieden wij een enorm uitdagende en zelfstandige stage, waarin je heel breed werkzaam bent. Daarbij heb je breed contact met de interne en in sommige gevallen ook de externe organisatie.

 Uiteraard staat hier een stagevergoeding tegenover.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via
+31 (0)40 402 7586. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar:
stage@nts-group.nl. Meer informatie over NTS Mechatronics vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list