Stagiair(e) Communicatie

NTS Hoofdkantoor Eindhoven

Voor het hoofdkantoor van NTS te Eindhoven, zijn wij voor de aankomende stageperiode (september 2017) op zoek naar een: Stagiair(e) Communicatie

Taken en verantwoordelijkheden

Tijdens de stage kom je in aanraking met alle aspecten van zowel interne als externe communicatie binnen de NTS. Je werkt operationeel mee, en je ondersteunt de communicatiemanager in haar dagelijkse werkzaamheden.

  • De planning & organisatie van werkzaamheden m.b.t. in- en externe communicatie (internet / narrowcasting, memoborden etc), advertenties, arbeidsmarktcommunicatie, website, social media, evt. persberichten.
  • Afhandeling van de communicatie inbox en organisatie van beurzen en andere evenementen zoals o.a. Dutch Technology Week en de Precisiebeurs en het begeleiden van creatieve opdrachten (briefen, begroten, drukwerk, plannen, kwaliteitscontrole).
  • Het onderhouden van de website & intranet, het behandelen van de sponsoraanvragen en het mede samenstellen van het Personeelsmagazine. Ook bewaak je de huisstijl van NTS.

KORTOM: Een afwisselende stage waarbij je met diverse disciplines van het communicatievak in aanraking komt.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een 2e of 3e jaars student(e) met een HBO opleiding Communicatie, die het interessant en leuk vindt om stage te lopen in een technische omgeving.

  • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en beheerst de ins- en outs van social media goed.
  • Je beschikt over goede communicatieve, mondelinge en voornamelijk schriftelijke, vaardigheden in de Nederlandse én Engelste taal.
  • Je beschikt over kennis van het Office-pakket (Word en Excel).
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega. Binnen NTS bieden wij een enorm uitdagende en zelfstandige stage, waarin je heel breed werkzaam bent. Daarbij heb je breed contact met de interne en in sommige gevallen ook de externe organisatie.

Uiteraard staat hier een stage vergoeding tegenover.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over stages kun je contact opnemen met Claudia Gouw, Assistent Recruitment / HR, via 040 402 75 86. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list