Stagiair(e) Bedrijfseconomie (en Belastingen)

Eindhoven

Voor het hoofdkantoor van NTS-Group in Eindhoven zijn wij voor de aankomende stageperiode (februari 2018 – juni 2018) zoek naar een: Stagiair(e) Bedrijfseconomie (en Belastingen)

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Je wordt verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van interne audits en diverse ad hoc werkzaamheden, waarbij je moet denken aan onder andere Navision projecten en factuurscanning.
  • Daarnaast onderzoek je bedrijfsprocessen binnen de werkmaatschappijen van NTS.
  • Binnen dit project ben je zowel taken aan het uitvoeren om de NTS processen te leren kennen, alsmede op analytisch niveau aan het onderzoeken. Daarbij heb je veel contact met de interne organisatie en de verschillende NTS vestigingen wereldwijd.
Het profiel
  • Voor onze Group controlling zijn wij op zoek naar een (afstudeer) stagiair(e) met studierichting HEAO Bedrijfseconomie. Affiniteit met Belastingen is een pré.
  • Je bent een integer, gedreven persoon, die accuraat kan werken.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Group Controller.
Ons aanbod

Werken bij de NTS-Group betekent deel uitmaken van een succesvolle en groeiende internationale organisatie. Ambitie, flexibiliteit en vakbekwaamheid staan bij ons hoog op de agenda. Werken bij de NTS-Group is plezierig omdat de interne cultuur open en laagdrempelig is. De tevredenheid van de medewerkers vormt integraal onderdeel van het beleid van onze organisatie. De interne doelstelling is dan ook: een goed resultaat neerzetten, samen succes hebben en daar dan ook met elkaar trots op zijn.

Binnen NTS bieden wij een enorm uitdagende en zelfstandige stage, waarin je heel breed werkzaam bent. Daarbij heb je breed contact met de interne en in sommige gevallen ook de externe organisatie. Op functie inhoud heb jij gezonde discussies om te komen tot het optimale resultaat.

Wij bieden onze stagiair(e)s uiteraard een stagevergoeding.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over stages kun je contact opnemen met de afdeling recruitment, via
+31 (0) 40 402 7586. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: stage@nts-group.nl. Meer informatie over NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list