Protomonteur

Eindhoven

Als Protomonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van complexe modules en machines aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen.

Tasks and responsibilities

Als Protomonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van complexe modules en machines aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen.

  • Tevens signaleer je technische knelpunten bij het monteren en testen en zoek je naar oplossingen voor deze problemen, die je vervolgens bespreekt met de ontwerpers.
  • Daarnaast leg je vervolgens de aandachtspunten vast en pas je voor de werkmethoden en werkvolgorde aan, zodat het product efficiënt in serieproductie genomen kan worden.
  • In de functie van Protomonteur ondersteun je op basis van inzicht en ervaring de Production Engineer bij onder andere de keuze van hulpmiddelen en de werkvoorbereiding.
The profile

Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste persoonlijkheid met een afgerond MBO Mechatronica diploma op niveau 4 met relevante werkervaring in het vakgebied.

  • Daarnaast beschikt de Protomonteur over kennis op het gebied van tekeningpakketten, assemblagetechnieken en bevestigingstechnieken. Tevens beschik je over basiskennis van productiebesturingssystemen t.b.v. assemblage.
  • Aangezien je deels werkt in teamverband zijn communicatieve vaardigheden ook erg belangrijk.
  • Als Promonteur communiceer je extern inzake inhoudelijke problemen, waardoor vaardigheid in Nederlandse, Engelse en Duitse taal een vereiste is.
Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-mech@nts-group.nl.

< back to the list